eser kardeşim tşk ederiz.
109 tl ye herşey dahil fiyatsa uygun bence
arkadaşlar ne der bilemem?
*G Ü N C E L*
1. Scottie : Eser HÜNER
2. ademtahir : Adem TAHİROĞLU
3. hsyn28 : Hüseyin YAVUZ
4. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU + 2
5. alpimmm : Alper ASLANTATAR + 1
6. kraker çocuk : Fırat ARSLAN
7. sancak26 : Ali ASLAN
8. ShaRLooT : Orhan ÇAMDORUK
9. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR
10. Juzz : Drukhan GWEN
11. Ceday : Ömer EREN
12. ozdem : Özlem Çufaoğlu +1
13. Byspayn : Oguz MERDAN
14. WiSTaRiA : Orçun ÇABUK - TeKiRDaĞ +1
15. JASMINE: Yasemin ŞENŞATIR
16. bbya: Murat ÖZTÜRK
17. GP COSKUN : Ümit Çoşkun TURUCA
18. oto izmir: YURTÇU
19. LeoN48: TAŞOĞLU
20. 26es222: Hilmi YILDIRIM
21. operatormurat : Murat İMRE
22. serdar2362 : Serdar ÖZLÜ
23. ati rügerm : Atilla TÜRKMEN + 1
24. Atom43 : Mustafa ATAM
25. retrayt: Murat KARA
Arkadaşlar bugün gidip Ibis otel in rezarvasyon ve satış müdürü ile konuştum.. indirim istedim.. 119 dan 109 liraya düşüyorlar.. 1 ay önceden rezervasyon yaptırmamız gerekiyormuş...
eser kardeşim tşk ederiz.
109 tl ye herşey dahil fiyatsa uygun bence
arkadaşlar ne der bilemem?
109 lira fiyat çok eserim.. Bize tam pansiyon yada yarım pansiyon herşey dahil lazım değil zaten.. Sabah kahvaltı yeterli bizim için... Çünkü cumartesi öğleden sonra Eskişehirde oluruz tanışıp kaynaşırız.. Otele gider eşyaları bırakır dökünüp biraz yorgunluk atar ve akşam Eskişehir gezmesine gideriz. Gece geç vakitte gelip yatarız.. Pazar sabahta kahvaltı yapar öğlene kadar gene hep beraber olur öğleden sonrada yola çıkar döneriz.. Yani sabah kahvaltılı yada kahvaltısızda olsa gayet güzel olur... Lüks bir otel olması şart değil pansiyonda olsa kafiii.. Benim düşüncem bu eserim...
Tamam ozaman 2 kişilik olduğunu daha önce belirtmemiştin o yüzden tek kişi çok diye belirttim. Diğer alternatiflerede bakmak lazım...
Artı eserim bu organizasyonu Eskişehir fiat servisiyle neden koordineli yapmayı düşünmüyorsunuz... Hiç olmassa bazı şeyleri onlara yaptırma olanağı sağlanabilir.
bende düşünüyorum ama buradaki birmot özel servis olsa daha kolay ama birmot bu işlere soğuk biraz...ben burada hiç sponsor olduklarını görmedim.. ama konuşurum...
Fiatın özel servisleri zaten bu işlere karışmazlar... Böyle büyük organizasyonlar sponsorsuz olmaz.. Birmot bedevaya kendi reklamını yapıcak ve artı medya onun ismini reklam edicek.. Zaten Birmodu sponsor yaptıramazsan işin çok zor eser. Emniyetle ve Belediyeyle çok uğraşırsın bir sonuç alamazsın... Sen Birmot eskişehirin genel müdürüyle yada sahibiyle görüşüp olayı anlatacaksın.. Bir listeyle git onlara mesela listen şöyle olsun;
1-Emniyet ve belediyeden fazla araç olacağı için konvoy izni
2-Belediyeden tüm araçları misafir edebileceğimiz bir yer yada Birmot stand açar kendi araçlarını teşhir eder test sürüşü yapar ve bizide misafir eder.. 50 araçlık bir alan..
3-gelen arkadaşları 1 gece konaklamaları için alternatif
4-Yeme içme sponsoru gibi bir restaurant
5-Gece için bir bar yada gece klübü sponsoru
6-Şehir turu için bir plan..
7-Afiş
8-Flama bayrak vs.
Eserim sakın yanlış anlama bu yazdıklarımı sadece sana bir yol göstermesi açısından bunları yazdım.. Benim organiza ettiğim 1nci Trakya Buluşmasını incelediysen genelde herşeye sponsor buldum çünkü sponsorsuz bu işler zor yürür.. Sen girişimlerine Birmot Eskişehir ile başla bakalım ne cevap verecekler.. Sana her konuda yardımcı olucaz zaten.. Birmot Eskişehir den olumsuz yanıt alırsak ozaman başka kanalları zorlar tepeden baskı yaptırırım.... Allah utandırmasın dostum...
eyvallah orçun.... bu dediklerini dikkate alacağım...
ok dostum...
eğer yararı olacaksa birmot eskişehir mailini öğrenin. bizde burdan sizlerin yazdığı ortak bir dilekçeyi kendilerine gönderelim. katılım sayımızı ve gelen mailleri gördükçe birşey yapmaya karar verirler belki..
yılmaz metin satış müdürü
yilmazm@birmot.com.tr
tamam kardeş. siz tecrübeliler uygun bir dilekçe yazın bizde o dilekçeyi katılımcılar olarak gönderelim. diğer organizasyona katılamayacak arkadaşlar bile bizler için gönderip sayımızı çok göstermeye yardımcı olurlarsa dahada süper olur. sadece 15 saniye sürecek bir uğraş için kimse bizi kırmaz heralde. hadi siz dilekçeyi düşünün şimdiden ...
haydi orçun sen iyi yaparsın.. bir metin yaz...biz göndderelim..
Bu işler genelde maiille olmaz.. Gidip yüzyüze görüşülmesi daha etkileyici oluyor.. Çanakkale buluşması düzenliyelim diye bir konuda Çanakkale Miller otoya mail atıldı ama adamlar kaale bile almadılar bizi...
orçun sen en azından metni hazırlarsan ben mail atıp randevu talebinde de bulunurum..
ok.. Güzel bir mail döşenelim ozaman![]()
bencede bire bir gidip görüşmek en mantıklısı olur
ama yazılı bir metin de iletirseniz ve metne siteyle ilgili bilgilendirme yazısıda eklerseniz daha cezbedici olur
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri