Arkadaşlar birmot eskişehir müdürüne maili yolladım... bakalım ne çıkacak..
muhabbet /alkol/ cadır yapsak![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Eser bence sen çadır fikrini araştır herkez çadırını hazırlasın arkadaşlar hem ucuz yollu olur hemde eglenceli evet kampımızın ismide GP KAMP Olsun gpciler kampta ESER .de oymak başı izci kampı gibi süper olur valla arkadaşlar... Kamp ateşi benden bu konuyla ben ilgilenirim Eser mangal sucuklarınıda araştıralım baya kalabalık olucaz anlaşılan süper olucak süper yine son noktayı koydum konuya hadi hayırlısı bakalım herkez fikrini söylesin arkadaşlar bu süper olmazmı ? sizcede?
Kamp ateşi Muhabet Alkol süper üçlü oldu![]()
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (15/07/2010 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
bir defa çadırda yattım aşırı yağmurdan ıslandım ikincisinde ne olur bilinmez![]()
Yav yagmuru hesaplamadık buluşma tarihinde orada havalar nasıl olur Eser yagmurlumu bu arada bende araştırdım netten bişey bulamadım yaww eskişehirliler böyle bir mekanınız yokmu istanbulda olsaydı buluşma varya en kral kamp alanlarına götürürdüm sizleri ve alkol olayına bile sponsor olurdum gelin şunu istanbulda yapalım eser
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
araştırıyorum... hemen bakalım..
eskişehir soğuk olur heralde buz tutar bi yerlerimiz![]()
Hadiya o zaman bunu kuş adası aydın falan yada izmirde yapalım ya İZMİR on numara olur ve izmirliler bu buluşma işini biliyorlar ve emin olun üstesinden gelirler bence bu konunun eseride fazla sıkıntıya sokmamış oluruz. Bence kamp olacaksa bu yagış ile ilgili bişeyler düşünmeliyiz Yagmayan bir şehir yokmu yaw diyarbakıramı gitsek ki![]()
adem abinin dediği gibi eskişehir o tarihlerde soğuk olur hele geceleri....
ben herkesin kararına saygı duyarım...
bende saygı duyarım ama şunu unutmayalım arkadaşlar ortada bir yer olması tercihimizde eskişehir ankara olsun diye ısrarımızda herkezin katılabilmesi için izmir çok güzel belki bu iş en uygun yer ama izmir uzak herkeze sadece kendimizi değil tüm katılımcı kardeşlerimizi unutmayalım!
Zamana bırakalım ama bu kadar arkadaş yol gelip birde kalacak yer bulması içinde masraf edecek en uygun hale dönüştürmek en mantıklısı neyse ben karışmıyorum bu işe ama kamp fikrine açıgım herkezin yorumuna bırakalım ama buluşma noktasının degişmesi degil dediginiz gibi en uygun bir ortam saglamak neyse zaman diyelim bakalım neler çıkacak ortaya herkeze saygılar...
İzmir, İzmir, İzmir![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Çadırda yattıktan sonra herkes hasta olur benden demesi. 9-10 Ekim diyosunuz bide aman Allah'ımDonarız vallaha...
Eser Abi haberini bekliyorum..
Özkanım fikrin harika.... Ama bir sorun var ekim ayında eskişehir bayaa soğuk olur yani donarız kamp yaparsak diye düşünüyorum.... Rakı bile ısıtmaz bizi gibi geliyor bana![]()
ben de kendi fikrimi söyliyeyim o zaman. çadırda kalma işi bence olamaz. Ki kamp olayını çok seven biriyim. Özkan kardeşimin beni yanlış anlamayacağını düşünürek nedenlerimi yazmak istiyorum.
1. bi kere kamp yeri ve bu kamp yerinin içerisinde de çeşme, Wc tarzı ihtiyaçlarının giderilebilceği yerlerin olması gerekir. bu gibi camping yerleri de ancak sahil yerlerinde bulunabilir.
2. Eser ve Eskişehirli diğer arkadaşlarım daha iyi bilirler tabiki ama Ekim ayında Eskişehir özellikle geceleri soğuk olur diye biliyorum.
3. kimimiz eşimiz çocuğumuzla gelicez. buda bi diğer sorun
bu yüzden bence Eser'i bir de bu işle uğraştırmayalım. zaten bizim için baya yoğun şekilde uğraş verecek. o yüzden BENCE isteyen arkadaşlarım Eser kardeşimin görüştüğü otelde, kimi tanıdığında, kimi öğretmen evinde, kimi istediği başka bi pansiyonda kalsın diyorum ben.kusura bakmayın uzattım.
gerçekten çok soğuk oluyor. hele ekimde çekilir gibi değil...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri