Muhtemelen benim çektiğim fotoğrafların aynıları/benzerleri ekleneceği için begendiğim bir kaç tane fotoyu ekleyeyim
Edit: Tüh küçük çıktı resim. Başka bir ortama aktarınca büyük halini eklerim..
Devam.....
![]()
güzel bir buluşma olmuş katılan herkesi tebrik ederim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Muhtemelen benim çektiğim fotoğrafların aynıları/benzerleri ekleneceği için begendiğim bir kaç tane fotoyu ekleyeyim
Edit: Tüh küçük çıktı resim. Başka bir ortama aktarınca büyük halini eklerim..
Devam.....
![]()
Konu Desolator tarafından (17/05/2010 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar herkezin emegine saglık gerçekten süper bir organizasyon oldu gelen herkeze binlerce teşekkürler ORÇUN YÜREGİNE SAGLIK ARKADAŞIM SENİN GİBİ ARKADAŞLARA İHTİYACI VAR BU ORTAMIN örnek oldun herkeze tüm emegi geçen ve çekilişi gönlüyle organize eden arkadaşımızada teşekkürler. haliç oto aydan hanım bizler için bütün imkanlarını kullanarak bizlerle ilgili oldugu için onada teşekkürler... Nerde bu resim ve fotograflar yaww...
HEPİNİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR İYİKİ VARSINIZ...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ooowww Bu fotoğraf hakikaten süper abi imza yapılacak bir fotoğraf yakalamışız cidden yani hemen imzama eklemeliyim bunu
Ve en sevidigim =) VİDEO 2
>>> Buraya tıklayın.. Video - TinyPic - Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Konu bravo_sercan tarafından (17/05/2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
O son saniyelerdeki gülüşünün sebebini merak edenler çok sercan bir açıklama yapta insanları merakta bırakma![]()
Abi ilk fotografa eridim bittim, Ellerin dert görmesin , valla çok guzel çıkmış.
2 parça çekip, kaynakmı yaptın abi yoksa..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Yok Sercan, makinenin özelliğiydi.. 3 parça halinde çekiyorum kendi otomatik birleştiriyor..
Büyük hali.. (Yani inşallah öyle olması ümidiyle ekliyorum)
Edit: Üzgünüm arkadaşlar fotoğrafın orjinal boyutu 5040x1344 olduğundan hiçbiryerden ekleyemiyorum fotoğrafı..İlla isteyen olursa msn, mail vs. vs. yoluyla iletebilirim..
eee Birileri gazlanacaksa bunuda anıl yapar zaten süperdi ama lop lop herkezi sollamışsın mutluluk verici dimi sercan kardeşim benim senin üstünede yok aramızda HIZ dediginde direk sen geliyon aklıma bir TOLGAY vardı ama onu kaybettik sanırım yok ortalıklarda bugün iş adamı oldu sanırımşu resimleri görsek başka videolarda vardı çorludan tekirdaga giderkende video çeken arkadaşlar vardı
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
özkan abi olayı süper özetlemişsin aslında
bu soruyu direk ben sormuştum peşinden aldığım cevap daha çok kahkahaydı.
bu arada Orçun abiye özel olarak Teşekkürü borç bilirim doğum günü konusunda ki hassasiyeti için iyi ki gelmişim (gerçi daha öncede buluşmalara katılmıştım ama) sizinle tanışmış oldum... Yoksa asla o kadar insan bir arada o kadar güzel bir sürpriz hazırlayamazdım. Herkese Özel olarak ÇOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM....
ayrıca ben Sercan'a sonuna kadar hak verdim
Bravo resmen hız için yapılmış içeride ki ses bile insanın hız yapma sebebi
Konu EviLDoeR tarafından (17/05/2010 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik metin
bu da benim telefondan arkadaşlar![]()
Canım Benim Geçeceksin o işleri sen işte yok ben normalde acayip sakin kullanıyorum kemer bile takıyorum falan madem öyle niye chip taktırdın?
Madem öyle arabaya niye yay istiyorsun?
Madem öyle Nie 60 cm düz boru egzoz muhabbeti dönüyor?
bu 3 sorumun cevabını istiyorum![]()
Anteni koyan yok mu yahu???
Anteni bursa spor koydu faruk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri