Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arda ben söylediğin kayıpları kabul edilebilir değerlerin içinde buluyorum. Ayrıca arabanın km bilgisi ve diğer bilgiler gösterge panelinin içindeki başka bir eprom'da saklanıyor, kendi km sayacımı ayarlattığımda bunu kendim gördüm ve evde diğeri yatıyor. Bu konu ile ilgili yapılacak şey km ve servis bilgisi gibi gösterge panelinde tutulan bilgilerin aracın ECU'suna Examiner cihazı ile tanıtılması kalıyor. Yıllarca gümrük garajında tutulan yada yedi emin depolarında yatan araçlarda da sorun yaşanmıyor zaten. Eğer teyibinizin code bilgiside mevcutsa bir sorun yaşamayacağınız düşünüyorum.
Anladım Engin, yanlış anlaşılma olmuş o zaman.Çünkü ben akü sökülürse araç bozulur demedim.Geri dönüş vardır tabiki.Farklı markalarda, akünün boşalması neticesinde yol bilgisayar verileri sıfırlanan ya da saati sıfırlanan, müzik sisteminin tekrar tanıtılması gereken ya da alarmı bozulan araçlar gördüm.Bunlar olur ya da olmaz ya da sonucunda elektronik sistemler zarar görür ya da görmez ama ben yine söylüyorum aküm bitmedikçe araçtan dışarı çıkarmam