walla putoyu kötülemek gibi olmasın ... ama araca bindiğimde 30 50 km arasında bile içerdeki ön göğüsten gelen ses kabullenemez arkaya oturduğımda konudaki gibi depodan gelen çalkantı sesi ... ben bunları 2009 model bi puntoda gözlemledim zaten konular açmışsınız desteklemişsiniz ama işin garibi bu araç nasıl hala böyle sevile biliyo .. tabi puntonun fiyatına göre donanımı ve şekli hiç bir araçta yok doblom 2008 model 29 milyara mal oldu tek mi şikayetim vardı oda kullanıcı hatasıydı koltukta ufak bi arıza meydana geldi onuda servise yıktım =) koltuk değiştirildi .. aracımda ne bir ses alma ne bir göğüs sesi nede depoda çalkantı var .. 100 le gittiğimde ki yol sesini punto 40 da alıyo içeri tabiki kötüleme değil bu ama şahsen punto ya vereceğim parayı illaki FIAT diyosam bi palio veya bi albea ya yatırır üstüne gerekli eksiklikleri tamam lardım onlarda böyle bi sorun duymadım görmedim açıkcası ...

hadi bu fiat yukarıda denmiş diğer araçlarda da var bir opel astrada bir BMW 3.16 da depodan gelen çalkantı sesi olursa açıkcası depoyu fuller üstüne kibrit çakarım =) ..