El tutamaçlarının veya Emniyet kemeri sargılarının oraya monte edilebilir mi? edilirse güzel olur bence... Bi sorun derim...
El tutamaçlarının veya Emniyet kemeri sargılarının oraya monte edilebilir mi? edilirse güzel olur bence... Bi sorun derim...
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Orjinalliği bozmayalım diyenlerdenim.Bu arada Corsayı test ettim içi güzel,motorda aynı fakat dış dizayn özellikle arka fiyasko bence.
Kullanma kılavuzun da bazı tiplerde arka tavan lambası var diyor....Dynamic,active ve Skydome lu emolarda yok...Peki 3 kapı ve 5 kapılı Skydome suz emotion lardada yok mu?
3 kapılı skydome suz emodada yok bkz. metenin araba![]()
Demon Driver|Damien|
Geriye sadece 5 kapılı skydome suz emotion lar kaldı onlarda var mı acaba?Yoksa Türkiye ye gönderilmedi?
Evet 5k emotion, skydome suzlarda var birtek.Ne lambaymış bu yaw![]()
Konu ABNEW tarafından (14/02/2007 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.
Yav siz orta lambaya takmışsınız da, ben de torpido lambasına -yani olmayan lambaya- taktım. Hava karanlık iken elimi oraya atınca, tombala misali ne gelirse artık.
Bence de torpido daha önemli.Herkes torpido gözünü soğutuyor biz daha aydınlatamıyoruz![]()
o zaman bişeyler yapıp hem ortaya hemde torpidoya birşeyler yapalım![]()
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
Bizim arabaların torpidoda soğutuyo hatta buz gibi yapıyo. Siz hiç forumda torpidodaki su donmuştu diye bişey okumadınız mı?
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
internette biraz dolaşın ve de pejo ve opel kullanıcılarının araçları hakkındaki şikayetlerinin çokluğunu ve şikayetlerin ne kadar ciddi olduğunu bir görün derim.
işte o zaman sınıfının en iyisine sahip olduğunuzun farkına varır ve şükredersiniz.
ewet
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri