ortada aydınlatma yokmu emo da ...
Printable View
El tutamaçlarının veya Emniyet kemeri sargılarının oraya monte edilebilir mi? edilirse güzel olur bence... Bi sorun derim...
Orjinalliği bozmayalım diyenlerdenim.Bu arada Corsayı test ettim içi güzel,motorda aynı fakat dış dizayn özellikle arka fiyasko bence.
Kullanma kılavuzun da bazı tiplerde arka tavan lambası var diyor....Dynamic,active ve Skydome lu emolarda yok...Peki 3 kapı ve 5 kapılı Skydome suz emotion lardada yok mu?
3 kapılı skydome suz emodada yok bkz. metenin araba :)
Geriye sadece 5 kapılı skydome suz emotion lar kaldı onlarda var mı acaba?Yoksa Türkiye ye gönderilmedi?
Evet 5k emotion, skydome suzlarda var birtek.Ne lambaymış bu yaw:D
Yav siz orta lambaya takmışsınız da, ben de torpido lambasına -yani olmayan lambaya :D- taktım. Hava karanlık iken elimi oraya atınca, tombala misali ne gelirse artık.
Bence de torpido daha önemli.Herkes torpido gözünü soğutuyor biz daha aydınlatamıyoruz:)
o zaman bişeyler yapıp hem ortaya hemde torpidoya birşeyler yapalım :)
Bizim arabaların torpidoda soğutuyo hatta buz gibi yapıyo. Siz hiç forumda torpidodaki su donmuştu diye bişey okumadınız mı?
internette biraz dolaşın ve de pejo ve opel kullanıcılarının araçları hakkındaki şikayetlerinin çokluğunu ve şikayetlerin ne kadar ciddi olduğunu bir görün derim.
işte o zaman sınıfının en iyisine sahip olduğunuzun farkına varır ve şükredersiniz.
ewet