yanlış anlamadıysam kablo o bölgeye çekili sanırım sadece takılı değil ozamn süper bide şu takıldı kapılarada bağlıdır bu lamba demi açıp kapayınca yanıp sönüyordur heralde orj olduğuna göre
Printable View
yanlış anlamadıysam kablo o bölgeye çekili sanırım sadece takılı değil ozamn süper bide şu takıldı kapılarada bağlıdır bu lamba demi açıp kapayınca yanıp sönüyordur heralde orj olduğuna göre
:busted_cop: pardon şimdi okudum kapılara bağlıymış heyecen yaptım birden:rolleyes2:
arkadaşlar şimdi benim tavan döşemem garantiden dolayı değişti. değişirken baktılar hat var. yani ekstra bi kablo filan kullanmadılar. hatı arkaya kadar çektiler tavanı kapattılar.sonra lamba geldi. orginal skydome'siz emotion arka lamba ( ayrıca ön lambanın aynısındanda geldi ve takılabilirdi. ama hem biraz büyük ora için hemde pahalıydı 70-80 ytl arası + işçilik) ben 40 işçilik +25 ytl lamba ve onun tutacagıyla aldım taktırdım. 30-40 dakika sürdü. beyinde herşey hazır emotionlarda. kablo bile var arkaya uzatılmamış. dynamicler hakkımda hiçbir bilgim yok.
önemli not : tavan döşemesi garanti dışında kalıyor. çünkü kesiliyor kablo ve yerleştirme için.
anladım dostum sağol güle güle kullan bende uğraşsammı acaba tavan sökülürse bişey olurmu adamlara güvenemiyorum biryeri yaparken başka yeri bozmayalım bunların hepsi toptan termi yav:icon_evil:
hakatten ya dynamiclerde de varsa bu tesisat bende takmak istiyorum
tamamdır dostum dikkate alıcam
yazık ya osram ın dot it lambaları var alın takın onlardan tesisat derdin yok orj bozulma derdin yok fıstık gibi kullanın yaklaşık 15 felan yanlış hatırlamıyorsam
ya bende global kapama yapıldığında ordaki hazır kablolar skydome a takılmıl gibi biey dediler bana başka şekilde ordan eletrik alınamazmı bide ön tarafta arka ışığı açmak için bi düğme warmı ?
Hafta sonu serwiste bunu da sordum we bana tahmini bi fiyat werdiler, yalnız benim gittiğim serwiste henüz tawan flan açmamışlar annadığım kadarıyla, usta arabanın en az bi gün kalması gerektiğini we yapılamayacak bi şey olmadığını söyledi. Werdikleri fiyat da yaklaşlık olarak 250 YTL idi! Tabii bunda işçilik we kablo çekme flan da wardı... Hak werirsiniz ki bi lamba için çok pahalı! İki model aydınlatma warmış biri öndeki 60 YTL bi de başka bi tane daha sade olan 30 YTL. Şimdi "PredatoR" un yukarıda werdiği bilgiler doğrultusunda tekrar görüşmeyi düşünüyorum, dediği fiyat makul elbette... Benim araba Emo + Sky Dome, halledicez büyük ihtimalle :icon_smile_wink:
250 liraysa uzak dur abi o ne öle yaw yazık günah bi oto elektrikçisi bunu 50 lirya halledebilir kanısımdayım
Orjinalliğini bozmasan daha iyi olur sanki.
dış görünüşte kimse orjinallik bırakmadıı ..içinde de bi lamba ile bişe olmaz...
ben bu kadaraz paraya lüks arabaya bineceğimi zor tahmın ederdim
Lüks değil hocam , günümüz teknolojisiinin bir sonucu her zaman araçlar eskisine göre daha teknolojik daha iyi daha konforlu oluyor. ama lüks dediiğimiz arabalarla olan mesafe bence korunuyor. örneğin 1995 yılında Mercedes S serisi ile B segmenti bir araç arasındaki fark şuan da yaklaşık olarak korunuyor..
arkadaşlar
ben bugün tavanım garantiden değişirken predator arkadaşımızın taktırdığı yere lamba taktırdım
tek fark benimkinin rengi gri
öncelikle
Haliç oto Çorlu fiat servisine teşekkürü borç bilirim gerçekten çok ilgilendiler
servis müdürü ercan bey
resepsiyonda serkan bey
ve usta ercüment bey e çok teşekkürler
daha önce bahsetmiştim çok küçük nokta nokta olmasına rağmen servisde ercan bey tavanın değişmesi gerektiğini söyledi açıkçası benim için çok da önemli değildi
ben de hazır değişirken lamba taktırmak istediğimi söyledim ve arkadaşımızın verdiği resmi alıp servise götürdüm
biliyorsunuz benim arabam dynamic ve dynamiclere olmaz diye bişey yok arkadaşlar
ercüment usta 10 dakikada hattı tamamlayıp lambayı yerleştirdi
şimdi arka lambam ister kapıları açınca ister içerden açılabiliyor diğer arkadaşın lambası ile tek fark benim lambam ın çevresi gri renk en kısa zamanda fotosunu yerleştireceğim
ve asıl bomba bu işlem için benden ücret alınmadı sadece lamba bedeli yazıyorummmmm dikkat edin sadece 7 milyon lira bedel ödedim arkadaşlar
işçilik ödemek istediğimde biz zaten tavanı değiştirecektik işçilik yok dediler
Haliç oto Çorlu ya teşekkürlerimi borç bilirim
bu arada tavan içinde resonans için yalıtım mevcut arkadaşlar soranlar olmuştu
Hadi geçmiş olsun Tolga, tavan döşemesi derken lamban da oldu.Yoksa hazır döşeme değişiyorken bir de cam tavan mı yaptırsaydın:D
arda
onuda sordum da
sen arabayı bırak bir dahada gelip alma dediler :D
bende o kadar bekleyemem dedim vazgeçtim :D