Alıntı alialgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ufuk kardeş..sorunun ne oldu tam analayamadım cityle olan sorun nedir.
city ile ilgili bir problem yok hattağa park ederken ve yoğun trafikte çok kolaylık sağlıyo benim demek istediğim yuksek hızlarda güvenli deyil arabayı alalı 1 ay oldu biraz gezmek ve uzun yol yapmak için sakaryaya gitmeye karar verdim yolda giderken araba arıza yaptı arızadan kaynaklanan gösterge panelinde sapmalar olu yuz altmışla giderken aniden km göstergesinin 0 göstermesi city devreye soktu direksiyon aşırı derecede hafif leşti hemen city devreden çıkartım aracı ertesi günü (sakaryada) çalıştıramadım hemen fiat acil servisi aradım gelen arkadaşlar hemen bilgisayara bağladılar ama sisteme ulaşamadılar araçı çalıştıramadılar ve çekiçiyle servise götüreceklerini soylediler aracı çekiçi yardımıyla servise götürdüler araç marş bile basmıyordu ilk önce marş motorundan şüpelendiler marş motorundada sorun olmadığını görünce usta akuden çıkıp beyine giden kaplonun yerine tam bağlanmadığını ve bu yuzden beyne dusuk amperde elektirik gitmesinden kaynaklanan bir arıza olduğunu bununda butun sistemi etkilediğini soyledi bende boyle bir arızada sizde zordurumda kalmayın diye soyluyorum yuksek hızlarda city i kapatın.