aldığım yerde koskoca reklam vardı standart diye sorduğumda ise bana active için değil üst mdeller için standart demişlerdi. belki yeni modellerde standartdır.
standart diil
aldığım yerde koskoca reklam vardı standart diye sorduğumda ise bana active için değil üst mdeller için standart demişlerdi. belki yeni modellerde standartdır.
benim gp temmuz 06 çıkışlı ve o tarihte güvenlik paketindeydi bilgim bu kardiş...
İlk çıkan Dynamic ve Emotion larda da yok ESP.
Bende kayma problemi yaşamadım çok şükür...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
microab abi ilk çıkışlı derken ikinci partileri ne zaman çıktı? yani şuandakilerde standart mı? benim gp temmuz 06 çıkışlı... bide bu arada sölim abi seni bulmuşken dh ya bakıyorumda üye listesi ama ne adımız geçiyo ne sanımız lütfen yani ;=)))
Arkadaşlar sorununu belirten modeller "Active" yani güvenlik donanımı olmayan araçlar diğer yorum yazan arkadaşların hepsinin donanımları "dynamic ve emotion" yani güvenlik paketli araçlar.yol tutuş için lastik jant kombinasyonu çok önemli tabiki yay amortisör kule gergisi modifikasyonları ile yol tutuşu artırmak mümkün.Ertan kardeşimin dediği gibi 1 cm lik fark bile lastik ebatlarında fark yaratabilir.daha önceden açılmış olan konularda güvenlik donanımında bulunan özelliklerin ayrıntılı açıklamaları verilmişti okumanızı tavsiye ederim tekrardan.
Active donanıma sahip arkadaşlar bu saatten sonra güvenlik donanımı taktıramayacaklarına göre yukarıda yazılan modifikayonları araçlarına uygulayarak yol tutuşlarında düzeltme sağlayabilirler ama size tavsiye trafikte dikkatli gidip virajlara sakin girmenizdir.çünkü araçlarımızın standart halleri bu tip atraktif hareketlere pek müsait deil.ufak zorlamalarada güvenlik sistemleri devreye giriyor bu sürücüye yardımcı oluyor.Esp bu tür kaymalar işe gerçekten yarıyor.Bu sebepten işinizi şansa bırakmayın derim...
ewt active lerde oluyor genellikle bu sorun anladığım kadarıyla . Ben jant taktırmaya gitmiştim ordaki adamda standart lastiklerin çok kötü olduğunu söylemişti ilk onu değiştirmekle yol tutuşunu arttırmaya başlıya bilinir .
verdiğin değerler o kaday yüksek ki...150li hız...aracııınnın son hızı 165 zati limit olarka çok zorlamışşsın...100 ile viraj demişşsin ama değişken bir kavram.nasıl bir viraj..Yol tutuş olarak bende aracı merak ettim yağmurlu yolda ESP sistemlerinin videolarının olduğu (Bosh sitesinde) şekilde ani şerit değişimi yaptım 60-70-80km hızlarda denedim araç hiç kaymadıı ...90la denemeyi de lüzüm görmedim (hoş miğdem bulandığından denemedim)... buda gösteriyor ki araç üretim mantığına uygun kullanıldığında gayet ii bir yol tutuşa sahip
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri