Arkadaşlar ben de klimadan dolayı baya bi dertliyim. Burada bahsedilen sorunların hepsini yapıyor benim klima...

*İyi soğutmuyor.
*Klima devreye girince motor gürültüsü artıyor.
*Ayrıca klima o kadar titreşimli çalışıyor ki direksiyon, sol yan ayna, koltuklar aşırı derece de titriyor. Koltuklar adeta masaj koltuğu hissiyatı veriyor. Yine radyatör fanı devreye girdiğinde de aynı tireşimler oluyor. Hele bir de klima ve radyatör fanı aynı anda çalışırsa deymeyin keyfime, vücudumun her yerinde bu titreşimleri hissediyorum. Anlıyacağınız konaklama yerlerindeki masaj koltuklarına ihtiyacım kalmıyor zira benim arabam saolsun bu görevi de üstlenmiş.
Daha önce bir kez bu klimadan dolayı olan titreşimi servise danıştığımda bunun normal olduğunu bütün puntolarda olduğunu söylemişlerdi ve ben tatmin olmayıp başka bir araçta denemeyi önerdim. Tesadüf denediğimiz araç da aynı şeyi yapıyordu ve servisten ayrıldım. Ama bu kez gittiğimde bana bu titreşimlerin normal olduğunu söyleyemezler zira artık dayanılamayacak derecede arttı ve hiç sorun yaşamayanlar da varmış...