hakkaten ılk okuyunca olurmu ole sey dedımde.deneyınce fark edıyormus valla.daha uzak mesafeden cekıyor sımdı.ama tam denerken adamın bırı bana bakıomus.sonra donup bana dedıkı; hayırdır bılader basınmı agrıyo![]()
cem yılmazın reklamındaki gibi olmuşsunuz ..bademcik ameliyatın nasıl geçti oğlum.. oo sizi görebiliyorum yıllar sonra.. süper ya arkadaslar kendinizi 10.kattan atarken de kumanda çalısıyor mu deneyin bi bakalım![]()
hakkaten ılk okuyunca olurmu ole sey dedımde.deneyınce fark edıyormus valla.daha uzak mesafeden cekıyor sımdı.ama tam denerken adamın bırı bana bakıomus.sonra donup bana dedıkı; hayırdır bılader basınmı agrıyo![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
abi bende delilik dedim ama yinede denedim onu telefonla cekme olayınıtabi olmaz hadi radyo frekansı yayıyor aletlerde alıcı olarak ses dalgasi alıcısı olan sadece mikrofonları var radyo dalgasını neresinden alacakta karsıya iletecekki?
o abi bişe biliyoda sana soru soruyor yaw demek bak baş ağrısınada iyi geliomuş bu şekilde kapıları açıvermek) dr gidiosun yazıo recetetyi: 2:1 beyne yakın tutularak punto kapıları açılacak tok karna ve sabah surus yapılmamış zihine, 3:1 kapılar kapalı oldugu halde kilitleme butonuna uzuuun uzuuun basılacak, dalgalar ilk alınmaya başlandıgında uyku bozuklugu yapabilir normalder, kumandayı çocuunuzun hoplayıp alamayacagi yere koyuverin
Konu ugurozer tarafından (16/06/2008 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
bencede telefonu kapatsanda cekecektir o zaten![]()
Avucumuza tutsak (biraz daha sağlıklı olması açısından)illa kafaya şart mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri