cem yılmazın reklamındaki gibi olmuşsunuz ..bademcik ameliyatın nasıl geçti oğlum.. oo sizi görebiliyorum yıllar sonra.. süper ya arkadaslar kendinizi 10.kattan atarken de kumanda çalısıyor mu deneyin bi bakalım :D:D:D
Printable View
cem yılmazın reklamındaki gibi olmuşsunuz ..bademcik ameliyatın nasıl geçti oğlum.. oo sizi görebiliyorum yıllar sonra.. süper ya arkadaslar kendinizi 10.kattan atarken de kumanda çalısıyor mu deneyin bi bakalım :D:D:D
hakkaten ılk okuyunca olurmu ole sey dedımde.deneyınce fark edıyormus valla.daha uzak mesafeden cekıyor sımdı.ama tam denerken adamın bırı bana bakıomus.sonra donup bana dedıkı; hayırdır bılader basınmı agrıyo :D:D:D
Bu cep telefonu olayı cidden başardınız mı ciddi misiniz?
abi bende delilik dedim ama yinede denedim onu telefonla cekme olayını :) tabi olmaz hadi radyo frekansı yayıyor aletlerde alıcı olarak ses dalgasi alıcısı olan sadece mikrofonları var radyo dalgasını neresinden alacakta karsıya iletecekki? :)
o abi bişe biliyoda sana soru soruyor yaw demek bak baş ağrısınada iyi geliomuş bu şekilde kapıları açıvermek :)) dr gidiosun yazıo recetetyi: 2:1 beyne yakın tutularak punto kapıları açılacak tok karna ve sabah surus yapılmamış zihine, 3:1 kapılar kapalı oldugu halde kilitleme butonuna uzuuun uzuuun basılacak, dalgalar ilk alınmaya başlandıgında uyku bozuklugu yapabilir normalder, kumandayı çocuunuzun hoplayıp alamayacagi yere koyuverin
nasıl ya. normal uzaklıktan çekmiş olmasın ?
bencede telefonu kapatsanda cekecektir o zaten :)
Avucumuza tutsak (biraz daha sağlıklı olması açısından)illa kafaya şart mı?