aslında LPG taktırmayı dusunen arkadaslar, turkıyedekı bazı fıat servısler garantı kapsamı dahılınde LPG montajı yapıyorlar.3-5 lıra fazla verıp en azından garantısını devam ettırebılırler...
Lpg Taktin Mi Olay Bitmistir Okan. Artik Fiat Yetkili Servislerinin Sana Olan Yukumlulugu Kalkar. Cunku Sen Araca Fiat In Onermedigi Bi Parca Takmissindir![]()
aslında LPG taktırmayı dusunen arkadaslar, turkıyedekı bazı fıat servısler garantı kapsamı dahılınde LPG montajı yapıyorlar.3-5 lıra fazla verıp en azından garantısını devam ettırebılırler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
arkadaşlar garantiden değişecek ilgili parça....
bence deil. bu konudakı ılk mesajımdada belırtmıstım. egerkı garantı olsaydı fabrıka bunu opsıyon olarakta sunardı. tıpkı chevrolet te oldugu gıbı.
mustafa garantı kamsamında oluyor demıs. bana bıraz garıp geldı ama oyle ıse guzel.
arkadaşlar pazartesi randevu aldım. 2a mühendislik bayi olan bursa yasin tomurcuk oto da BRC marka m 07 lpg montjım yapılacak. usta monifoltu delmeden montaj yapacak. sadece BRC nin kullandıgı bir sistem manifolt orjinal kalıcak yanii... takıldıkdan sonra görüşlerimi yazarım.
bi ara yine konuşulmuştu hatırlıyorum,fiatın belirlediği servisler takıyor diye ama son durumu bende bilmiyorum...ama zaten taktırılan yer iyi ise,duzgun ise tupten kaynaklanan sorunlarda onlar hallederler,diğer sorunlarda zaten arabanın garantisi var...ama burda taktırılan yer ve marka çok onemli işte...
zaten tolgada solemıs arkadaslar.turkıyedekı bazı servısler LPG takma yetkısıne sahıp.zaten aracınızın garantı belgesını ıncelersenız ordada bır bolum var.LPG montajını yapan servıs ımzası kasesı v.s. gıbı.onun harıcındede garantı dısı olayı soylekı, aracın sadece motoru garantı dısı kalıyor.dıger aksamlar garantı dahılınde halledılıyor...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
yani tabi bide garanti dışı kaldı demekle,araç komple garanti dışı olmuyor,kısmen garanti dışı oluyor...mesela farınızdan biri yanmazsa veya amortisörlerde bi sorun olursa,yada direksiyonla ilgili bi sorun olursa tabiki garantiden hallediliyor,yoksa ne alakası var tüp takılmasıyla,farın,direksiyonun,amortisörlerin...
motor deyıp gecmeyın arkadaslar. aracın beynı bu. dıreksıyon tıkırdar gıder,far yanmaz araba gene gıder,amartısor patlak olur araba yıne gıder ama motor arızası olursa gıtmez. motor bu garantının en onemlı parcasıdır bence.
aracınızı işiniz içinde kullanmıyorsanız lpg taktırmayın arkadaslar. bırakın orjınal kalsın. gonul rahatlıgıyla bının.
mesajımın devamını sankı benım cumlem gıbı tamamldıgın ıcın saol mustafa![]()
Konu Linos tarafından (11/07/2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
aynı sistemi ben stiloya taktırdım. şu anda herhangi bir problem yok. İnşallah ta olmaz.
Manifoldu delmeden halledilyorlar...
gerçi delinse de iptal ettirilmek istendiği zaman bir civata ile kapatıyolarmış.
ama GP gibi bir araca LPG takmaya gerek var mı derseniz biraz düşünürüm.
Zaten araç az yakan bir araç, birde senede 10000 km civarı gidiyorsanız bence gerek yok.
GP 1.4 lt 77 hp Dynamic Egzotik kırmızı
STILO 1.4 lt 95 hp Active Kıyı Mavi
ben atiker taktırdım.3000 km yaptım bir problemle karşılaşmadım.13 kuruş yakıyor
Hayirlisi Olsun Lpg Niz. Umarim Sifir Hata Ile Kulanirsiniz Lpg Li, Aracinizi.
Arkadaşlar bende Atiker marka Kiti 1.100 ytl taktırdım. şuan 1000km yol yaptım bile ve hiç bir problem yaşamadım oldukça memnunum. Daha öncedende fiat siena vardı onuda 2,5 sene lpgli kullandım bir kere bile problem yaşamadım.
Lpg'yi Opet Aygazdan aldığınız sürece hiç problem yaşamazsınız.
Benim araçta hesaplarıma göre 14 kuruş yakıyor yani dizelden dahi karlı.
arkadaslar ben 25 bin kmdir atiker marka kit kulanıyorum suana kadar bi sorun yasamadım. arada sırada gaz ayarı yaptırmak gerekiyor basınc dusuyor falan bunlar cok onemi problem deil.. buyuk bi problem derseniz yasamadım. arkadaslar bende taktırmadan once endişeliydim ama taktırdıktan sonra endişelerimin hiç birisi gercekleşmedi..
bu arada hiçbir fiat servisi garantiden lpg takmıyor. fakat bazı serviser lpg takılı dahi olsa arac lpg sizmiş gbi işlem yapıyor. yani garantiyi surduruyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri