Klima ıle ılgılı sorun bende yasadım ama sızın dedıgınız gıbı kıırk dıye bı ses ten cok bı ıslık sesı gıbı bısey gelıyordu. O sesı calısırkende ınce bı ıslık sesı geldıgını hıssettım. O sıralar tekırdag da ıdım ve orada kı servıse goturdum. Servis calısanıda sesı duydu ama sankı gayet doğal bir olaymış gibi abi bu ses yenı Lineada da var normal dedi. Sinir oldum kardeşım bu ses klımadan cıkan ses normalmı dedım adam gayet pişkin evet normal dedi. Neyseki Ankara da ben üstün oto dan almıstım aracı ordakı servıse goturdum. Ordada sesı cok dınledıler anlamadılar ama saolsun lar ılgılı alakalı oldular. Garantiden klima motoru degıstı. 2 hafta bı dene dedıler ses aynen duruyor. Daha sonra baya bı ugraş sonucu yanlış hatırlamıyorsam valf te bı sorun var dedıler (ismini yanlıs hatırlıyo olabılırım ) Parca garantıden degıstı ve suan 0 ses var gayet guzel calısıyor. Belki ses ıle problemi olan arkadasların problemıde bu problem ustunde olabılır bı danısırlarsa faydalı olabıleceğini düşünüyorum.