Alıntı mm_isik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emre nıye servısle ugrasıyosun. dırek fıat ın ana merkezıne sıkayet etsene. bakalım ozamanda sallayabılceklermı. tuketıcı hakları var sonunda emre
Üstte de yazdığım gibi şu anda en azından soğutmam güzel. Kurcalatıp bunun da içine ettirmek istemiyorum. Şu henüz servise gitmemiş arkadaşlar eğer çözüm bulabilirlerse ben de onların yolundan gitmeyi düşünüyorum. Ama yine servise git, arabayı geceden orada bırak ki soğusun, sabah baksınlar yine normal desinler..Cidden yoruldum bu işten. Ne zamanım ne de sabrım var bu işler için.
Bu ana merkez denen komedi yerden dün tatil dönüşü beni aradılar. Adam çok kibar konuşuyor gerçekten ama sorduğu soruya yarılırsınız gülmekten.

- Efendim 2007 nin bilmemne ayında Ali Uğurlu Ana Bayimizden GP konusunda bilgi istemişsiniz ve sizi ziyaret programlarına eklediklerini görüyorum sistemden. Acaba A.Uğurlu' dan kimse gelip sizi ziyaret etti mi???
- Yahu arabayı alalı 8 ay olmuş siz şimdi mi akıl edip de arıyorsunuz beni ziyaret eden oldu mu olmadı mı diye. Hayır ziyaret eden de, bilgi veren de, ilgilenen de olmadı. Ben de gittim başka bayiden aldım
- Peki değerli vaktiniz için tekrar teşekkür ederiz Emre Bey. İyi günler...