21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Romano Lpg Taktim

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #21
    hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30/07/2007
    Yaş
    63
    Mesajlar
    897
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

    Standart

    enjektörlerin daha fazla tüketmesi diye bir şey olmaz.neticede bu yazılımla ayarlanan bir şey.enjektörlerde önemli olan,tepkime süresidir,yani açıp kapama zamanları.bununda önemi aracı yüksek devirlerde kullanırsanız ortaya çıkar.bazı enjektörler,yüksek devirlerde(5000 ve üstü),açıp kapatma hızları yetersiz kaldığı için enjektörler açık kalır ve yakıt akışını verimli olarak sağlıyamaz.bu nedenle tüketim artar.bu konuda verimli olan en iyi ve en bilinen enjektör bosch enjektörlerdir.bunu sizin sisteminiz için söylemiyorum.romano hakkında fazla bilgim yok.gerçi pratikte hiçbirimiz veya çoğumuz bu devirlere çıkmıyoruz o anlamda, belirttiğim şey bir şey ifade etmiyebilir.
    Konu şekerlioğlu tarafından (03/06/2008 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. (35 Mck 20) Arkadaşlar Sonunda Jant Taktim..
    kaaneroglu_15 tarafından Lastik ve Jant forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 19/11/2007, 15:42

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Romano Lpg Taktim Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com