Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: City fonksiyonu nasıl kullanılır? Varsa tavsiyeleriniz..

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uğur işin şakası bir yana beğendiğin bir parça varmı şu puntoda silah zoruylamı sattılar size

araba almadan once aylarca araştırma yaparım, sonuçta bunu seçtiğime gore vardır elbet begendiğim yonleri değil mi? Ancak burada birşey soruluyorsa begenmediysem begenmedim abicim zorla değil ya? Zevk ve renk meselesi neden takıntı yapıyorsunuz onu anlamadım ben asıl ) araba benim olduktan sonra herseyiyle mukemmel olacak değilki kötü yonlerini yazmam aracın hiçbirşeyini sevmediğim anlamına gelmez. Puntonun sevdiğim yanlarını ilgili konu açılırsa zevkle yazarım uzunca yeri geldiğinde

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Yahu cidden çok gereksiz yumusak geliyor bana. Bu city denen şey değişik bir pazarlama malzemesi aslında ama ben hem pedalları hem direksiyonu hem de yürüyeni sert arabaları seviyorum. Çok efemine geliyor bana city olayı. Her şekilde tek elle de çevriliyor normal konumda. Bence pedallarımız da daha sert olsaydı fren dozlaması ile birlikte ben daha rahat ve memnun olurdum. Kişiden kişiye değişir tarzlar tercihler. Allahtan düğme var da kapatıyoruz.

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu cidden çok gereksiz yumusak geliyor bana. Bu city denen şey değişik bir pazarlama malzemesi aslında ama ben hem pedalları hem direksiyonu hem de yürüyeni sert arabaları seviyorum. Çok efemine geliyor bana city olayı. Her şekilde tek elle de çevriliyor normal konumda. Bence pedallarımız da daha sert olsaydı fren dozlaması ile birlikte ben daha rahat ve memnun olurdum. Kişiden kişiye değişir tarzlar tercihler. Allahtan düğme var da kapatıyoruz.
    kesinlikle katılıyorum. Fren pedalına alışmakta güçlük çektim, bi ablam aracı kullandı o bile hiçbişeyden analamaz ugurcum bunun frenleri bozukmu ya ne o dokunuyorum kalıyo dedi bu bir bayan düşünün artık.

eywah memnun olmadığım bişe daha solemiş oldum buluşmalara gelsem dayak yer miyim ? )

Alıntı dejavu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 eylül 2006 yılında aracımı aldığımdan beri daha hiç kapatmadım.. hiçde kapatmayı düşünmüyorum.. şehir içinde uzun yolda parkda her zaman her yerde kullandım. kullanmayana da şaşarım.. bence en güzel özelliklerinden biri. olmasa bu araçtan vaz bile geçerim.. bu kadar geçerli bir özellik benim için. ama kıllanmayana da bişey diyemem.. saygı duyarım. ama elinin altında varolan bişeyinde kullanılmaması gibi bir olayın garip olduğunu düşünmekteyim. artık teknoloji değişiyor. şahinler doğanlar yok artık die düşünüyorum. hani olurda şahine düşersem de alışmakta zorlanırım diye kendinizi kolaya adapte etmiyorsanız.. bundan 5-10 yıl sonra elektrikli arabalara bineceğinizi ve direksiyonun bundan çok daha hafif olacağını garanti edebilirim..))
    abicim zevk meselesi bu ben 7 yaşından beri arac kullanıyorum belkide alışmamış g.tte don durmaz hesabı benimki ama kimse kimseye sen neden sarıyı değil laciverti seviyorsun şaşarım da diyemez kusura bakmayın ama teknoloji istediği kadar ilerlesin insan vucudundaki kol agirligi ve kas gucu standart kalacağı için o direksiyon kulaklarımın ruzgarıylada dönecek olsa ben standart sertiği seçeçeğim araba kullanmak benim için bir zevk meselesi eziyet değil, anti patinaj oto sanzıman ve aracın bana mudahele edeceği benim kontrolumde olması için gereken herseyi kapatırım daha fazla zevk almak için.
    Konu ugurozer tarafından (26/05/2008 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

city şehir içinde insanın kolunu daha çok yoruyor...
    hafifliğin etkisiyle kolunu kasmak zorunda kalıyorsun ... neyse city ye hayır !
    kaslarımı getz e borçluyum

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

Sinan ÖZCAN
    sinan1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 SC 970
    Edilen teşekkür: 11

km arttıkça gaz da frenler de debriyaj da sertleşiyo arkadaşlar merak etmeyin ben 2000km den indim 20000deki puntoya bindim zamanında ehliyet alırken kullandığım 90000deki 206 gibi geldi gaz ve fren o yüzden city ye bişi olmadan kullanmakta fayda var
    Konu sinan1907 tarafından (26/05/2008 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

1.5 yıldır hep açık çok güzel bir özellik sanki direksiyon yokmuş gibi süper valla

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

7/24 açık. kapatanında keyfine göre
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

ufuk altaş
    grande26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

Direksiyonun da pedalların da yumuşak olması çok güzel bir özellik,araba sizi değil siz arabayı kullanıyorsunuz..

A G
    ArcA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 37

1 senedir kapatmadım eskiden babam kullanınca kapatıyodu artık o da alıştı.. bence mükemmel bi olay.. özellikle sıkışık trafikte çok işe yarıyor.. birde önünüze ne çıkacağını bilmediğiniz yerlerde, sokak aralarında tek elle çok hızlı manevra yapma şansınız artıyo.. şimdiye kadar bozulacak diye hiç endişe duymadım doğrusu..
    Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..

Yarkın D.
    Romario11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Cihan çok güzel özetlemiş durumu

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ismet arısal
    ismetarisal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 11

arkadaşlar ben de city fonksiyonunu hiç kapatmadım yaklaşık olarak 2 yıldır ve hiçbir sorun yaşamadım.bence kapatmak gereksiz ama tabi yine de siz bilirsiniz.tercih sizin

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

uzun yollar harıc bende hıc kapatmadım cıty fonksıyonunu gayette memnunum.bı sorunda yasamadım ama cıhanın dedıgı olayada dıkkat etmek lazım.dıreksıyon cok yumusak oldugu ıcın tekerlerın sagında veya solundakı engellerı hıssetmek bıraz zor oluyor.onun ıcın bu konuda bıraz dıkkat etmekte fayda var...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kemal Özsu
    plastro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    33 VEN 90
    Edilen teşekkür: 786

Bende sürekli açık tutuyorum en sevdiğim özelliklerden biri city fonksiyonu tabi herzamanki gibi zevkler farklı olabiliyor neyseki city kapatma düğmesi koymuşlar herkes zevkine göre kullansın diye

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

bence kesinlikle harika bi özellik, beğenmeyen kullanmasın, kullanmak zorunda değil
    fazladan kaç para werdik mewzusuysa, sınıfında diğer arabalara göre fiyatının daha düşük olduğunu biliyoruz. bu city özelliği sonuç olarak bir fiyat farkı yansıtmıyor.

ha, sorun çıkarıyor mu çıkarıyor, ben de arıza yaşadımi garantiden değişti, arabamın garantisi bitince bozulursa 1000 ytl werip yaptırır mıyım ilerde tekrar bozulma riskine rağmen, düşünülür

Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

Valla bozulucak korkusu ile kullanmamak biraz garip olur ozman kaza yaparız diye arabayıda garajdan çıkarmayalım 7\24 hiç kapatmıyorum en sevdiğim ozelliklerinden biri hele arabaya binen bu nasıl bir direksiyon diye hayran kalıyor

özgün özcan
    Atam İzindeyiz! tangozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    03 PB 144
    Edilen teşekkür: 7

serwisten çıkarken city modunu açtım ogün bugündür açık bencede harika bi özellik dayımda opel vectra war o bile puntonun direksiyonu için kullanmak istio...

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

arkadaşlar bundan 3-4 sene önce eski puntolardan vardı. onlarında bildiğiniz gibi elektrikliydi direksiyon hiç bir sorun yaşamadık..
    ama onunla kaza yaptıktan sonra idea aldık.. direksiyon aldığımızdan beri sorunlu 3-4 kez sistemi komple değiştirdiler hala devam ediyor ve çözüm bulamadılar. umarım yeni gelecek GP mde böle bir sorun olmaz....

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

walla onur biraz da bu iş kısmetle alakalı yeni gp lerdede olmayacak anlamına gelmez

Bir duyuma göre gp city fonksiyonunu kaldıracakmış hidroliğe dönüş yapacaklarmış

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı poyraz_o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bundan 3-4 sene önce eski puntolardan vardı. onlarında bildiğiniz gibi elektrikliydi direksiyon hiç bir sorun yaşamadık..
    ama onunla kaza yaptıktan sonra idea aldık.. direksiyon aldığımızdan beri sorunlu 3-4 kez sistemi komple değiştirdiler hala devam ediyor ve çözüm bulamadılar. umarım yeni gelecek GP mde böle bir sorun olmaz....
    Onur, bendeki eski punto da (mk2b) aynı sorun çıkmıştı.Garantiden servo motor değiştirildi zamanında.

Bir de eski puntolarda direksiyon hidrolik kabı bulunmaktaydı yanlış hatırlamıyorsam ancak gp larda yok, umarın yeni aracında problem çıkmaz, hayırlı olsun...
    Konu ABNEW tarafından (31/03/2009 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla onur biraz da bu iş kısmetle alakalı yeni gp lerdede olmayacak anlamına gelmez

Bir duyuma göre gp city fonksiyonunu kaldıracakmış hidroliğe dönüş yapacaklarmış
    Bende tam tersini duyuyorum. Yeni modellerde hidrolik direksiyon kalkacak, elektrik destekli direksiyona geçilecek (EPS, namı değer city) linea'da hala hidrolik mesela..

Hidrolik direksiyon araçtan 5-8hp arası güç çekiyor ve yakıt tüketimini arttırıyor. Firmalar Euro 5 ve gelecekte Euro 6 emilsiyon standartlarına uyabilmek için elektrikli direksiyon, start-stop sistemi gibi sistemlere mecburen geçiş yapıyorlar.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon