Teker ve kampana sokulup balatalara sikiliyor ama en guzeli youtube videolari bence
Arkadaşlar Würth'ün balata spreyini aldım ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum, tekeri söküp direk balatalaramı sıkayım yoksa fren diskine sıksam olur mu?
Teker ve kampana sokulup balatalara sikiliyor ama en guzeli youtube videolari bence
Lastikleri söküp bir çok açıdan sıkmanız yeterli olur..
Çok detaylı yapacam ve balataları sökmeyi biliyorum derseniz söküp sıkarsınız psikolojik olarak rahatlarsınız
Sıktıktan sonra silmeniz yanlış. Çünkü silerseniz zaten spreyin özelliği gidecek.. Sıktıktan sonra üzerinde kalsın o madde kendiliğinden yapıyor işini.
Ama dediğim gibi lastikleri sökmeniz yeterli. Biz bakıma gelen her araca öyle yapıyoruz..
Not : Yetkili mercedes servisinde çalışıyorum.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Teşekkürler. Yarın sökücem tekerleri. Benim balatalar daha 8 bin km önce takıldı ama cik cik ötüyor umarım biraz keser sesleri.
balata spreyi kullandım ben hiç bir işe yaramadı...
Balatalarda daha yeni değiştirmek istemiyorum ama seside çok rahatsız edici.
Tozdan ses yapabilir sert kullanmıyorsanız aracı balataların değişim ihtiyacı olmaz zaten.. Bir deneyin olmadı başka çözümler deneriz![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Birkanim dun benim balatalarda otmeye basladi o kadarda sert kullaniyorum biliyosun5000 oldu kullanali bi5000 daha kullanir atarim
![]()
10binde balata bitirme rekoru bende
Panelde ışık mı yandı yoksa siz istediğiniz performansı alamadığınızdan mı değiştirdiniz?
Yok yanmasina firsat birakmiyorum hissediyorum zaten frenleri o sekilde biraz daha gitsem yakar zaten hissediyorum![]()
balata spreyi yerine wd 40 sıksak sese etkisi olur mu
wd40 yağdır hocam, hiç balataya sıkılırmı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
D-TECH marka fren balata temizleme spreyinde inanılmaz kampanya başladı satışlarımız toptandır...
Iletişim: 0541 883 75 08 (mehmet)
lastik değişimlerinde aklıma gelirse sıkıyorum.
wd40 güzel motor temizliyor
spreyin arkasinda yazmiyormu nasil yapilacagi yada resim ile gostermiyor mu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri