Bilgi olması açısından yazayım, önce antifirizi aldığım istasyona gittim ve bu durumun neden kaynaklandığını sorduğumda cevap alamadım. Ardından, 444 67 38 nolu müşteri hizmetleri numarasını vererek istasyon beni oraya yönlendirdi. İlk aradığım gün ulaşamadım, ikinci gün sistemin bakımda olduğunu ve (nasıl bir bağlantı varsa bilemedim) bu yüzden soruma yanıt alamayacağımı söylediler. İki gün sonra bir daha aradığımda, rengin neden yeşile döndüğüne dair bilgi sahibi olmadıklarını, eğer wp üzerinden antifirizin görüntülerini iletirsem teknik kısmın cevap verebileceğini, bu seçenek olmazsa satın aldığım istasyondan (pompacı, marketçi vs. emekçilerden) bilgi alabileceğimi söylediler.
Sonuç itibarıyla, gittim petrol ofisinden kırmızı antifiriz aldım, sistemi komple temizledim ve saf su ile Petrol Ofisi Extended Life Coolant kırmızı antifirizi aracıma koydum. Edindiğim bu tecrübe, Opet'in antifiriz konusunda iyi bir seçenek olmadığını, piyasaya sürdükleri ürünlerden kaynaklı oluşabilecek hasar durumunda asla muhatap bulamayacağımı ortaya koydu. Herkese keyifli sürüşler dilerim.
Yer imleri