1sene olmuştur heralde dizel opelime 400liraya bakım yaptırmıştım.
1.4 puntoma ise 250liraya
Puntonun canını yiyim![]()
1sene olmuştur heralde dizel opelime 400liraya bakım yaptırmıştım.
1.4 puntoma ise 250liraya
Puntonun canını yiyim![]()
Punto uygun fiyatlı "canını yeriz" ama Opel de başka şimdi. 1.6 dizelleri çok fena gaza basınca 320 tork, güzel duygular yaşatır. Kazasız belasız.
Konu sahibi arkadaşımızın tamir giderleri normal. Ben prensip olarak arabamı bırakıp gitmemeye özen gösteririm. Yapılacak iş nys, yağ, filtre veya parça değişimi malzemeyi kendim alır ustaya sadece işçilik veririm. Hiçbir usta parça kodu bulup parça satın almaz. Özer beyin de dediği gibi sökülen parçaları da mutlaka almak gerekiyor.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
Cebi mecbur düşünmek zorundayız. Parça konusunda ustaya da bişey diyemem. Adam akşama kadar türlü ve çeşit arabaya bakıyor. Her değiştiği parçayı koduyla vs. aramaya kalksa iş yapamaz. Bir yerde parçanın insafına kalıyor iş. En doğrusu kendi işimizi kendimiz takip etmek. Sizin aracınızı sizden daha iyi biçimde kimse tanıyamaz bilemez.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
onada kılıf bulmuşlar hangi parçayı taktın orijinalmi diyorsun *
el cevap : Yerli orijinal abi bu garantili deyip geçiştiriyorlar.
ya devlet başa ya kuzgun leşe
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri