12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Motor Suyu Hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/01/2012
    Yaş
    41
    Mesajlar
    899
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

    Standart Cevap: Motor Suyu Hakkında

    Alıntı bettersaul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim ben araçtan anlamam. Aracın suyuna bakayım dedim ama lekeden dolayı yandaki max-min göstergesinden hiç belli olmuyor bende tepeden fotosunu çektim Bu seviye normal midir? Bir de aşağı tarafta nerden geldiğini bilemediğim su birikmesi var. Su mu kaçırıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

    -img_20200912_083031-2-.jpg

    Alt çıkıntı plastiklerin biraz altında seviyesi

    -img_20200912_082503-1-.jpg
    Gösterdiğin noktadaki yağ kaçağı yüzde 99 yağ pompa contasından kaçırıyordur; ustalar triger değişirken genellikle o contayı değişmez eğer triger değişme zamanın gelmişse trigeri de değiş derim ; çünkü usta yağ pompa contasını değişirken triger değişimi için istediği ücreti isteyeceğinden elin değmişken trigeri de değiş derim. Yağ pompa contasını katti suretle lancıa al satıcıların dediğine asla aldanma ısrarla lancıa iste fiyatı 110 tl ile 120 tl arasında değişiyor. Aynı zamanda bu işlem yalırken motor alt şanzuman kulağı kopuk veya catlak olabilir orası da değişebilir. Ve kayışı ve gergi rulmanını değişmeni tavsiye ederim marka kortego almanı öneririm. Karterde kaçak varsa karter sökülüp sıvı contayla sızıntı önlenmeli ve ahnı şekilde AKS'in şanzumana giren kısmında herhangi bir kaçak var mı diye kontrol ettir var ise aks keçesi alıp değişmen gerekecek.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Motor suyu hakkında yardım ltf..
    mrttkc tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 25/12/2018, 10:23
  2. Motor suyu
    Laborant tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 31/08/2017, 05:16
  3. Motor soğutma suyu hakkında
    Puntoevocu tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 28/03/2016, 11:32
  4. Motor soğutma suyu hakkında Yardım
    ssss2292 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 01/06/2010, 00:08
  5. Motor Yağı ve Motor Soğutma Suyu Değişimi
    ax2bxc tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 23/01/2007, 15:02

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com