Herkese merhaba. Aracı bir ay önce ankaradan aldım İstanbula geldim. Aldığım gün akşama kadar sorunsuz şekilde kullandım gezdim hiçbir problem yaşamadım. Ancak bir gün sonra araçla yola çıktıktan bir süre sonra motor gaza basmama rağmen devir düşürerek stop etti. Ne kadar uğraşsamda çalıştıramadım. Her marşa bastığımda araç bütün sistem hatalarını tek tek uyarı gösterdi motor ışıkları yaktı. En son akü kutup başlarını söktüm 5 dk bekledikten sonra çalıştı. Sorunsuz İstanbula geldim. Bu yaşadığım sıkıntıları halen yaşıyorum çok uzun uğraşlar sonunda araç bir şekilde çalışıyor. Arıza lambaları bazen yanıyor bazen yanmıyor. Özellikle ilk çalıştırma çabalarımda gaza her bastığımda direk stop ediyor. Bugün seyir halindeyken hafif rampa çıkışında araç sesli bir şekilde vites küçülterek yine stop etti. Bir iki marşa basma denemesinde sonra arıza lambası yakmadan çalıştı. Buna benzer sıkıntılar yaşıyorum. Başına böyle bi durum başına gelen yada İstanbul'da beni yönlendirebileceği ustası olan varsa sevinirim.