Bugün çorluda 4 usta gezdim aslında aklımda ateşleme bobini ve buji kablosu değiştirmek vardı ama ilk gittiğim lpg ci usta önce aracın sente ayarını yap ateşleme bobininde sorun gözükmüyor dedi sonra ki gittipim ustalardan 1ini saymıyorum hiç yanlışlıkla usta olmuş(olamamış) 1i önce buji kablolarını değiştir dedi sonra sente ayarına bakarız som gittiğim ustaya konuyla ilgili hiç bişey söylemedim tekleme ve çekişte sorun var dedim dip gaz yaptı motoru bağırttı egzoza baktı sonra oda sente ayarına sorun var dedi triger kayışıda değişmesi gerekebilir dedi. Şimdi biraz daha derin araştırmayla iyi bi ustaya götürüp bu aracın önce tüm motor bakımlarını yapmaya karar verdim sonrasında da ateşleme sistemini bobin buji kabloları vs değiştircem en sonda lpg regülatör ve enjektörleri aşağı yukarı 1500 tl ye patlıycak ama artıl bir an önce bu usta gezme işinden kurtulmak istiyorum. Hızlı ve öfkeliyi izleyip eline alet takımı alan usta olmuş valla. işinde iyi olanlara ve gerçekten usta lıl sıfatını hak edenlere lafım yok ama bu USTALIK sıfatı bu kadar kolay herkes tarafından kullanılmamalı bence