Alıntı arenas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2011 grande 118bindeki aracımda da aynı sorun mevcut.Manuel klimanın her kademesinde uğultu geliyor.Yaklaşık 5 yıldır var bu uğultu.Kilitlenme vs olmadı,hala kullanıyorum,soğutmasında bi sıkıntı yok.Kompresör değişmesi lazım dediler.Muhtemelen kompresör kasnak bilyası dağılmış.Bunun daha önceden forumda açılmış konusu vardı.Kompresör kasnağını değiştirebilmiş arkadaşlar vardı Gebzede.Sanırım puntolarda 2 değişik kompresör kullanılmış,biri kasnağı değişebilen biri değişemeyen.Ancak sanayideki klima ustaları,kasnak,bilya vs ile uğraşmamak için,sıfır ya da çıkma kompresörle değişme yoluna gidiyorlar her zaman.Kasnak değişimiyle uğraşabilecek usta bulursanız -ki ben 5 yıldır arıyorum- uygun yollu halledebilirsiniz sorununuzu.

kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Evet bana da gittiği yere kadar kullan bir gün kitlenir bozulur o zaman komple değiştirmen lazım dediler. 5 yıldır sorun çıkartmadıysa size çok şanslısınız umarım bende de bir sıkıntı olmaz. Mersinde yaşıyorum burada o kasnak tamirini yapan usta var mı bilmiyorum umarım sağlam bir usta bulurumda tamir edilebiliyorsa eder çoğu usta dediğiniz gibi uğraşmak istemiyor..