Merhaba forum ailesi;
2011 Evo'mu aldığımdan beri kaloriferinden pek de memnun değilim. Bir türlü temizletecek zamanım olmadı ama bir şey dikkatimi çekti. Sizde de böyle mi sormak istedim.
Vitesin önündeki gözün üst tarafı, diğer bir deyişle klima kontrol ünitesinin alt tarafında boşluk var. Elimi soktuğum zaman bildiğiniz konsolun içine doğru gidiyor. Ve buradan inanılmaz bir soğuk hava üflemesi yapıyor. Henüz fotoğrafını çekmedim, eğer anlaşılamazsa fotoğrafını da çekerim. Sizde de öyle mi yoksa orada kapatıcı bir kapak var mı?
bardaklığın önündeki boşluğu diyorsanız orası o şekilde acıktır. Ordan soğuk geliyorsa polen filtre kapağınız vida tırnağı kırık olduğu için kapak açılmıştır. Kapak açıldığı içinde soğuk hava peteğe ulaşmadan aracın içine giriyor. Yolcu tarafından bakın polen filtre kapağı yarım açılmıştır.
"Bir MACAR Atasözü derki; Sarhoş er geç ayılır ama cahil Aslaa"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri