Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha dur bakalım bir kaç hafta geçsin bir ay geçsin öyle karar ver. Daha aracı yormadın takılan parçalar çok ısınıp zorlanmadı vs yüke binmedi. Biraz geçsinde öyle sevin bence moralini bozar gibi oldum ama
Valla volkan bey şu an için aracın gidişinden memmunum. Araçta ne hararet ne hortumda şişme ne de yağ kaçağı var.Eğer tamirat düzgün olmasaydı kesin bir yerde canımı sıkan bir durum görürdüm.İlk defa bir aracı tamir ettirdiğimde ertesi gün tamirciye tekrar gitmedim.Bir aks körüğünü düzgün takamadıkları için üç defa tamirciye gidip gelmişliğim var.Böyle ağır tamiratlarda mutlaka ustanın üstünkörü taktığı civata conta ya da hortumlardan dolayı kaçak problemi yaşanıyor.İki gündür aracı inceliyorum uyumsuz bir parça göremedim.Usta epey sert şekilde aracı kullanıp test sürüşleri de yaptı.Ben gelirken 160 km hızlarda aracı epey zorladım.İnşallah böyle devam eder.Her ne kadar ustanın dediği gibi aracın motoru biraz yıpranmış olsa da şimdilik satmayı düşünmüyorum.iki gündür ilanları inceliyorum.30000 altında olup da 200000 km altında olan araç yok gibi.Olanların da ya motor yenilenmiş ya ya da motor %70-80 gibi değerlerde.