Her depo dolduruşta konuyu güncelliycem,sizdeki gelişmeleri de takip edicem.Bakalım tamirciye gitmeden,şamandırayı kurcalamadan bu sorun kendi kendine düzelicek mi..
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her depo dolduruşta konuyu güncelliycem,sizdeki gelişmeleri de takip edicem.Bakalım tamirciye gitmeden,şamandırayı kurcalamadan bu sorun kendi kendine düzelicek mi..
Selamün Aleyküm Ustalarım. Uzun bir zaman sonra tekrar aranıza katıldım. İlk üye olduğumda Afyonda idim son 2 yıldır zonguldakta yaşıyorum. Zonguldağı bilen bilir. Benim GP 1,4 77 HP 8 V Benzinli aracım var. Maalesef burda LPG doldurabilmek için 15 20 km gitmek zorunda kalıyorum. Son 7 8 aydır sadece şehir içinde kullandığımda 180 km'de depoyu bitiriyor. Ramazan ayından önce depoyu fullediğimde depoyu doldurmama rağmen göstergede kırmızı lamba yandı. LPG ustasına götürdüğümde bana Stefanelli marka malzemenin burada olmadığını ya İstanbul yada Ankara'ya gidip arızanı çözdürürsün dedi. Benim bu işe canım sıkıldıktan sonra karar verdim. Her ne kadar benzin pahalı olsada benzinle kullanacağıma karar verdim. Geçenlerde 100 Liralık benzin aldım. Çekişi olarak gerçekten beni tatmin etti. Şimdi sizlere sorum şudur arkadaşlar. Önümüzdeki haftalarda uzun yola çıkacağım. Bizim araçlar kaç litre benzin alır? Fullediğim zaman ne kadar KM yol yapar? Bu konuda beni aydınlatır mısınız? Sorumu yanlış yere sormuş olabilirim ama bu konuda çok özür diliyorum. Siz değerli ustalarımın değerli cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Konu Zafer92 tarafından (27/06/2018 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...
1 3 5
╚╬╬╣
2 4 R
Kesinlikle istasyondan.Ben de geçen hafta balıkesirdeydim,orda yine shellden almak durumunda kaldım ,maalesef total anadoluda pek yaygn değil.İbre aynen sona dayandı.
Şikayet olabilir ama sonuç verir mi bilinmez.En azından bu istasyonları buradan ifla etmek daha faydalı olur,o çevredeki arkadaşlar kullanmazlar..
Benim sıkıntı yaşadığım istasyon:
Shell istanbul/ümraniye/tepeüstü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri