Alıntı arenas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısınız,uzun yolda ben de dediğiniz gibi gördüm birkaç kere.İstanbul şehiriçi kullanımımda yani yılın 11 ayı,6 senedir,945 km menzil verir ve ibre tam fullün üzerinde olurdu.Buraya resim eklemedim ama geçen ayki fullememde nerdeyse 3/4 çizgisindeydi ibre.Bu ay baya düzeldi.Bakalım bi dahakine daha da dibe dayatıp,yolda kalma riski alıp,öyle mazot alıcam.Cesaret edebilsem şamandıraya elle müdahale edesim var ama elimde kalır şimdi..
Bi de derler ki dizel araçta ışık yanmadan mazot almayın.Çeyrek depo kala mazot ala ala,şamandırayı bozduk iyi mi

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu konuyu açtığın iyi oldu aslında: ışık yanmadan mazot almayın konusu.
bu benzin içinde geçerlimi? geçerliyse 8 sene tempraya bindim hep lpg kullandım benzin sıfırda idi. hadi o yeni nesil araç değildi diyelim, şimdiki yeni nesil araç kullananlarda lpgli araç larında benzin yok direk lpg ile çalıştırıyorlar ve ne şamandıra bozuluyor nede yakıt pompası yanıyor yada arızalanıyor. buna bir anlam veremedim.
bu çeyrek depo olayı sadece dizel araçlar içinmi geçerli. sadece dizel için geçerliyse taksiciler de sürekli sarı lamba yanık vaziyette ve onlarda neden bu arızalar sık olmuyor