Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer rot ayarından lastiğin bir yonundeki dişler bitti ise o lastiklerin değişmesi gerekir. Arkadaki lastiklerin diş durumuna bakmak lazım. 5 mm çok yakın yada altı ise 4 bir değiştirmeniz iyi olacaktır. Önlere takacağınız yeni lastikler deki dezavantaj yüksek hızlarda virajlarda savrulma yada ani firenlerde spin atamya neden oalbilir sakin kullanımda çokta bir fark olmaz. Ama lastikler 2013 model ise değiştirmeniz tavisye ederim.

Lastik konusu cepteki paraya bakar. Birde lastikten ne beklediğinize. Sakin kullanan bir kişi Petlas lassa gibi markalar araçları zorlamadıkları için en iyi markalardır. Ben mesela lastikleri çok zorlayan bir kulalnım tarzım vardır. Benim lastikte baktığım özellikler sıra ile kuru ve yağmurlu zeminde A performaslı olmalı sonrasında sessiz bir lastik en sonda tabiki yakıt tasarrufu. Tabiki aklı vermek kolay ama parayı kimse vermez. Cepteki paraya göre lastiklerin etiketindeki yağmur kuru zemin ses ve yakıt değelerini inceleyecek karar verin. Birde lastiklerde markaya göre değil ebatlara göre yol tutuşları çok değişkinlik gösteriri. Mesela A markanın 175 taban lastiğin yol tutuş etiketi C iken 185 taban olanı B sınıfı yol tutuşuna sahip olabilir. Lastik alırken dediğim gibi beklentiniz ne ise ona göre alın. Çünkü yapılan yorumların coğu kişilerin kendi kullanımlarına göre yaptığı yorunmlardır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Galiba kafam rahat etsin diye 4 lastiği de değiştireceğim. Lastik bir defa alındı mı Allah korusun bir kaza olmadıkça yıllarca kullanılıyor. Sıradan bir markayla iyi bir marka arasında 4 lastikte 200-300 lira gibi bir para tutuyor. 4 lastik yerine 5 lastik aldım der kafamda ona verdiğim paraya acımam icabında. Lastik konusu canımı sıktı ve aracın yere temas eden tek yeri. Conti premium contact 5 düşünüyorum. eco contact ile premium arasında çok fark var mı acaba? Önceliğim yol tutuş. Ya da direk marka ve model tavsiyesi verebilir misiniz tecrübe ettiğiniz?