Mehmet usta kayboldu 3 ayın başından beri yok cvp bekleyen arkadaşlar
Mehmet usta kayboldu 3 ayın başından beri yok cvp bekleyen arkadaşlar
Foruma usta dayanmıyor
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar merhaba sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ben 2013 model 1.3 Multijet euro 5 motor lineam var. Benim sorunum biryere giderken yolda arabada kasılmalar oluyor. Sonrasında bir yerde durup motoru stop ettikten sonra ilk 5 ve 10 dakika içinde motor çalışmıyor. Marşa basıyorum çalışıyor pır pır pır edip gaz yemeden sönüyor. Maf sensoruni çıkartınca sorunsuz çalışıyor. Her defasında böyle yapınca maf sensorunu çıkarıp tekrar çalıştırmak zor ve sıkıntı oluyor. Söyle siralayim. Maf sensorunu değiştirdim olmadı. Pompada sıkıntı yok enjektörler temiz hiç bir arıza lambası yanmıyor. Bilgisayara baglattim sıkıntı yok. Beyinde sıkıntı yok. 20 den fazla ustaya gösterdim sorunu cozemediler. Servise gittim bulamadılar. Başına böyle bir olay gelen varmı çözümünü bilen varmı. Şimdiden tşk.
Ustam araç araçı cakıştırmaya çakıştığımda cıt diye ses gekdi ve motor çalışmadı bir kaç defa denedim yine öyle yaptı sonra hafif gaz verip marş bastığımda çalışıyor sorun ne olabilir
1.3 multijet 75 HP aracımı arkadaşıma verdim kötü mazot almış ve şimdi araç ısınana kadar gaza basınca Maviye yakın bi duman atıyor sebebi ne olabilir ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri