Arkadaşlar araçtaki problem gerçekten son derece sinir bozucu.Bu arıza bana öğretti ki sıkıntılı bir arızayı türkiyede hiçbir tamirci nokta atışı kullanıcıyı yıpratmadan masraf yaptırmadan çözemiyor.Tamircilerin bu altyapıya ulaşması için bir 50 yıl geçmesi lazım herhalde.Aslında kabahatte bulamıyorum tamircilere çünkü uygulandıkları yöntemlerle sorunun tek müdahalede çözülmesi mümkün değil.Bir dizel aracın geç çalışmasının bir sürü sebebi var.Ve hepsininde sorunu çözme yöntemi deneme yanılma yöntemine dayanıyor.Yani usta neden kaynaklandığını çözmek için ortaya bir teşhis atacak ve parçayı değiştirecek ya da tamir ettirecek.Sorun çözülmezse bir sonraki seçeneğe geçecek,çözülmezse bir başkasına ve çözene kadar belki de çözemeyene kadar parça değiştirecek.Ama kendisine bir zararı yok bunun olan aracın sahibine olacak.Çünkü cebinden zaman içinde epey bir meblağ çıkacak.Tabi bazı ustaların hakkını yemeyelim çünkü bu ustalar arızanın sebebi şundan olabilir mi şuna baksak mı dediğiniz de sizinle fikir alışverişi içerisinde bulunup olabilir ya da olmaz diyor.Ama lanet olsun ki şu antepte ustaların %99'u usta şu yöntemleri denedim şu yöntemlere de baksak mı dediğimizde adamın anasına küfretmiş gibi tepki veriyor.Sen bize güvenmiyorsun aracı bize teslim edip biz hangi parçaları değiştireceksek değiştireceğiz.Bize işimizi öğretme diyorlar.Bu hafta sürekli gittiğim ustayla bayağı münakaşa yaşadık bu yüzden.Size bırakalım da milyarlarca masraf ettirip anamızı ağlatın.Geç çalışma problemi yüzünden opel veya fıat 1.3 multijet sahibi bir sürü masraf yapıp parça değiştiren var..Doğru düzgün bir yer bulsam kapısına uğramam bir daha.Aracım motor soğukken genelde sabahları 2-3 marşta çalışıyor.Bir buçuk aydır bu problemi çözmeye çalışıyorum.Bu zamana kadar;

-Enjektörler sökülüp revizyon yapıldı.
-Mazot pompası basıncına bakıldı,dirsekleri değişti.
-Akü zayıf diye yeni aküyle denendi.
-Şarz dinamosu gergi rulmanı kitlenmişti.Dönmeyi zorlaştıracağını düşünerek değişince düzelir dedik olmadı.
-Marş dinamosu kömürler ve selenoid değişti.
-Mazot filtresi değişti.
-Depodaki pompa başka bir araçtan sökülüp denendi.

Tüm bunlara rağmen sorun hala devam ediyor.Sadece motor soğukken ve sabahları 2-3 marşta çalışıyor ve marş yapmadan 3-4 kez kontak aç kapa yaptığımda tek marşta alıyor.Sorunu bir türlü çözemiyorum.Isıtma bujileri ve mazot pompasını söküp bosch servise mi versem acaba diyorum.