Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
City problemi var ise;Serviste ücretsiz değişim yaptıranlar oldu..Sizin aracın modeli çokta düşük değil..Bence burdaki örnek temsil edecek mahkeme evraklarını inceleyin..Ona göre hareket edin..Belki sizden önceki sahibi serviste yaptırmıştır bakım vs.leri..Oda sizin işiniz kolaylaştırır..
City arızasında da aynı ışık mı yanıyor acaba ?

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Direksiyondaki tuşların aniden çalışmaması sinyal kol unitesindeki sargının tellerinin kopmasında kaynaklanır cok yüksek ihtimalle ama yinede ufak yanılma payı olsun. Sargıdaki kopuk kablolar nedeni ile city ışığı aırbag ışığı yanabiliyor. 3 yıl lafına ben kesinlikle inanamıyorum. Aracı satmak için söylenen bir şey. Bundan 6 ay öncesine kadar city sorunu bakım geçmişi bakılmaksınız ücretsiz değişiyordu. Yani anlayacağınız kesinlikle yalan olduğunu düşünüyorum.

City arızasında mutlaka direksiyonda ağırlaşma saga sola çekme olur. İlk olarak sinyal kol unitesinin sorunu giderilmeli tuşlar çalışıtırlmalı sonra city sorununa geçilmeli.
Şöyle aktarayım size;
Ben Konya'da ikamet ediyorum. Kayınpederim İstanbul'dan aldı aracı buraya getirdi. Satış yapıldıktan sonra fark edip sormuş ama tabi iş işten geçti. Dürüst olduğunu bende düşünmüyorum ama bi ihtimal dedim sadece.

Tuşlar ile ilgili ben ilk bindiğimde çalıştı sonrasında çalışmadığını gördüm, kayınpeder çalışmıyordu dedi. Önce çalışmaması 1 kereye mahsus çalışması ve sonrasında tekrar çalışmaması garibime gitti açıkçası. Sizin dediğiniz gibi kopuk kablolar sebebiyet verebilir bu da iyi bi ihtimal az masraf ile çıkarız. Yalnız sadece kablolardan kaynaklı bir sorun ise satıcının bu şekilde bir sorunu görmezden gelip binmeye devam etmesi abes. Gerçi inancım da yok belki o arıza sebebi ile satışa sundu. Dürüst olmak lazım ama nerdeee..

City arızası gerçekten beni korkuttu ki büyük meblalar dönüyor ortada ücretsiz değiştirme konusunda baya direniş gösteren kişiler olmuş ki tebrik etmek lazım o yollara uğraşacak vakit ne yazıkki sabah işe akşam eve giden birisi olarak bende yok. İnşallah sizin dediğiniz gibi sorun küçüktür ve az maliyet ile kurtulabilirim.