Alıntı erdem7506 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arcın devir saatinde aşırı dalgalanma, durup dururken stop etme, veya motordan şıkırtı sesi gelmesi gibi bir durum yok.

eğer böyle bir şikayetiniz yoksa neden durduk yere subap ayarı yaptırıyorsunuz eğerki ustanıza sonsuz güvenmiyorsanız başka bir ustaya daha gösterin ben 35 bin kmdir hiç ayar yaptırmadım

ufak bir titreşimli çalışma sorununuz varsa öncelikle yakıt aldığınız yeri değiştirin sonra aracın bakımlarını yaptırın filtrelerini değiştirin kelebek boğazını temizletin düzgün bir ustada lpg ayarını yaptırın sonrasında tekrar düşünün derim
cevabınız için teşekkür ederim. evet ustama sonsuz derecede güvenmiyorum.araçta LPG 20 KM'dir takılı. LPG takıldıktan sonra az da olsa özellikle ilk çalıştırmada titreşim hissetmeye başladım.
usta subap ayarı gerektiğini 10bin bakımını yaptıktan, boğaz kelebeğini temizledikten sonra söyledi, yalnız ne ile temizlediyse ustadan çıktıktan sonra 1 defa ışıkta stop etti, rölantide de hafiften dalgalanma sezer oldum.

subap ayarı konusunda doğru bildiğim yanlışlarım olabilir.
mesela yaptırsam aracın performansında artış, yakıtında düşüş vs. oluşmaz mı?
bu konuda görüşünü alabileceğim, itimat problemi oluşmayacak temiz bir usta arıyorum.