Evo
Merhaba Arkadaşlar,
Bu iki araç arasında kasa farkı haricinde güvenlik ve donanım adına ne farklar vardır acaba?
Punto ailesine katılmak istiyoruz ama çok kararsız kaldık.
Sizce Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2010 model araç mı yoksa Evo 1.4 Fire My life 2011 model araç mı? Donanım ve teknik özellikleri arasında ne farklar var paylaşırsanız sevinirim.
Birde hangisini alırsam, skydome tavan ek ücretle bayi'ye yaptırabiliyor muyuz?
Tşkler,
ÇT
Konu Chatino tarafından (14/03/2014 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
Evo
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
2010'larda 2 tip GP Dynamic var sanırım.
1.Tip:
Krom'lu kadran
Deri direksiyon
Konsol Karbon Kaplama
Otomatik Klima
2. Tip:
Manuel Klima
Eski kadran
Normal Direksiyon
GP 2. Tip ise kesinlikle Evo Mylife.
GP 1. Tip ise km'sine, duruşuna rengine ve aradaki fiyat farkına göre karar vermek lazım![]()
Evo'nun iç tasarımı yeter. Diğer özellikler tartışılır, kişiden kişiye değişir.
Arkadaşlar öncelikle cevaplar için çok teşekkürler, aslında arasında kaldığım iki aracın sahibinden ilan numaraları şöyle; Evo : 103172898 Grande Dynamic :
145315896
Güvenlik açısından hangisi daha iyi durumda acaba? Grande'ye takılma sebebim Skydome olması, My life modelininde modeli ve kasa farkı iç dizayn ve blue-me özelliği.
Hangisini almalı bilemedim.
Buna göre yorum yaparsanız çok sevinirim. Punto'yu görünüş olarak seviyorum ama farkları nedir ne değildir hiç bilmiyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
İlanları görünce daha bir netleşti.
Kesinlikle EVO
Yemişim Sunroofunu.. Aynı para yazılmış. LPG'yi de sonra kendin istediğin yere güvendiğin ustaya taktırırsın. Daha iyi olur.
Ama koltuk klıfı ne ayak onu anlamadım, iyice bir bakmak lazım araçlara.
Evo çok canlı ama o para beeyaaa ucuz.... TİKATLİİİ OLUNUZ..![]()
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Koltuk kılıfını koruma amaçlı koymuşl olabilirler,aradığımda sormayı unuttum bu ayrıntıyı. Dikkatiniz için teşekkürler celenlee .
iç dizaynı şu ilandaki gibi galiba 157037413 . Yani tam bir evo havası yok içeride..
Sizce yine de evo mu ?
İyi Haftasonları
Bence fire motordan uzak dur. Kendimde fire kullanıcısıyım. Tercihinize gelince Evo derim.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri