hayırlı olsun. orijinal teyipler 150 civarı. isterseniz aux veya usb aparatları takabilirsiniz. benimki 2007 aux taktım sizde de büyük ihtimal aux vardır. cd tuşuna iki defa basın aux seçeneğini görüyorsanız aux vardır
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. 2008 model, 1.3 mjet active, grande punto'm var. Pek anlamıyorum bu işlerden. O yüzden sizlere soruyorum. Cd çalar çalışmıyor. Cd'yi takıyorum geri çıkartıyor cd'yi çiziyor vs. audio, mp3 formatlarında yazdırdım hepsini denedim ama sonuç aynı. Şimdi sormak istediğim 2 konu var.
1- Bu araca flash bellek takma şansımız yok mu? Ekstra aparat falan taksak birşey yapsak hiç olmaz mı
2- Cd çaları değiştirmem gerekiyorsa en uygun fiyata nerden bulurum nasıl değiştirebilirim?
Teşekkürler.
hayırlı olsun. orijinal teyipler 150 civarı. isterseniz aux veya usb aparatları takabilirsiniz. benimki 2007 aux taktım sizde de büyük ihtimal aux vardır. cd tuşuna iki defa basın aux seçeneğini görüyorsanız aux vardır
Cevabınız için teşekkür ederim. Menüde aux seçeneği var. Aşağıdaki kabloyu alsam benim araca uyar mı acaba?
https://tr.aliexpress.com/item/For-F...AbTest=ae803_1
Bağlantıda görünen ürünü alın. Aux seçeniğiz var zaten. Cd gözü bozulmuştur muhtemelen hiç değiştirmekle uğraşmayın.
Teybin 4 köşesinde 4 ayrı delik var.O
O deliklere aynı anda küçük bir çivi yardımı ile baskı uyguladığınızda yuvadan çıkacak ve öne gelecektir.
Aux kablo soketini takın ve kabloyu iç taraftan aşağı bardaklığa doğru sarkıtın.
Parmaklarınızı bardaklığık bölümünden ileri uzattığınızda kablo elinize gelecek zaten.
Bağlantı bu kadar.
Teybinizi geri yerine ittirin yuvaya oturacaktır.
Güle güle kullanın.
Fotoğraf atardım fakat puntomu sattım.
Cevabınız için teşekkürler. Gayet açıklayıcı oldu resime gerek kalmadı. Yaparım diye düşünüyorum. Bu link'ini paylaştığım kablonun olup olmayacağından emin değildim. Ama uyar diyorsunuz.
Blue & me olan araçlar da aynı soketi kullanıyor olmama gibi bir ihtimali yok içiniz rahat olsun ayrıca menünüzde aux görünüyor ise soketi takar takmaz çalışacaktır eğer ilerde aux yetersiz gelirse araca usb & aux & sd card girişi sağlayan aparatlar var onlardan alırsınız daha kullanışlı ve zevkli olur .
Aux unuz hayırlı olsun![]()
Çok sağolun![]()
Hiç uğraşmayın komple teybi değiştirin sony veya pioneer alıp, orjinal teybin sesi diğerlerinin yanında çok kalitesiz.
merhaba; biliyorum ucuz bir ürün değil dolar kuru sebepli ancak ben linkteki urunden aldim 2 yildir kullaniyorum. Orjinal teyp cd changer olarak goruyor usb veya sd karttan yada aux girisinden muzik dinlenebiliyor.
https://urun.gittigidiyor.com/otomob...-145818-2357-0
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri