aynı sorun bende de vardı. Audio System Digital Music Changer diye bir cihaz var onu aldım. Cd derdinden kurtuldum. usb yi takıp şarkılarımı dinliyorum.
Merhabalar;
CD çalarım uzun zamandır cd yi bana geri vermekte direniyorbazen tek hamlede çıkartıken bazende başka bir cd ile ileri dogru iktirmek, sonra tekrar tekrar cıkartmaya çalışmak ile birlikte yaklasık 5 10dk mı yiyor.
servise sorunu bildirdiğimde cd cıkarma mekanizmasının arızalı olabilceğini, ancak bunu serviste halledemeyeceklerini, teybi istanbula göndereceklerini belirttiler.
gelmesi içinde 15 20günden bahsediyorlar. Merak ettiğim konu bu sorunu servis dışında garanti kapsamına zarar vermeden nasıl halledebilirim 15 20gün teybsiz kalmak istemiyorm.
aynı sorun bende de vardı. Audio System Digital Music Changer diye bir cihaz var onu aldım. Cd derdinden kurtuldum. usb yi takıp şarkılarımı dinliyorum.
I Love Abarth
aynı sorun bendede var ..
Usbden çalan müzikle cd den çalan müziğin kalitesi aynı olmaz ama![]()
Audio System Digital Music Changer sistemini internette biraz araştırdım bir arkadaş BMW aracına takmış ve aşırı memnun kalmış..birde arkasında changer yeri hazır olan araçlara takılıyor sanırım yanlış mıyım?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri