Çok sağolun .
herşeyde vardır bir hayır çok geçmiş olsun
Çok sağolun .
kemal bey ne kadar tuttu hangi parçalar değişti bizleride bilgilendirirseniz iyi olur. tekrardan geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin baoşverin. bundada vardır bi hayır
Çok sağolun haklısınız cana geleceğine mala gelsin.
Aracımda değişecek parçalar
4 piston ve biyel kolları
Sübaplar
Krank mil
Yağ pompası
Karter
Gömlekler
Başka parçalar da vardı fakat hatırladıklarım bunlar teslim alırken öğrenir tamamlarım.
Parçalar ustaya ulaşmış temizleme ve onarıma başlamışlar işlem fiyatı ise 6.570 tl belirlendi
Konu Puntocu kemal tarafından (24/06/2017 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.
Triger termostad falan derken enjektör ayarlarida girer 7500 rahat bulur.
Yukarıdaki fiyat sadece bazı parçaların fiyatı işçilik , ayar , yağ falan dahil değil toplam rektefiye ücreti 9100 tl oluyor
Başkasına sorma fırsatım olmadığından daha doğrusu kimse araca yanaşmadığından adam gibi araştıramadım çok mu az mı bilemiyorum maalesef.
Biraz daha çıkarsa ikinci araç almış gibi olacaksın. Maalesef sıkıntı lı bir durum allah kolaylık versin.
Çok sağolun
İnsanın başka şansı olmayınca ne deseler evet diyoruz maalesef.
Biraz konu dışı olacak ama birkaç ay sonra düğün yapmayı düşündüğüm için aracımı satacaktım bu işlem aracımda ne kadar değer kaybı oluşturur .
Geçmiş olsun kardeşim cana gelmesin mal bir sekilde yerine geliyor. Ben de daha 49 bin km.deyken aracimi pert etmiştim yillar once. Aklima sey geldi, bu gibi durumlarda kasko bir işe yaramiyor mu?
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Çok sağolun kaza bu istemesekte oluyor maalesef
Durum ile ilgili kasko yaptırdığım yeri aradım aracımın mekanik aksam onarımına gireceği ve hasar kaydı oluşacağı söylendi. Fakat şöyle bir durum var bu onarımın serviste yapılması gerekiyormuş. Bende servislerin rektefiye ücretlerini araştırdım 1.6 m jet 11.000 tl imiş yani araçta 11.000 tl mekanik hasar görünecek .bildiğiniz üzere bravo ikinci elde biraz zor gidiyor birde üstüne hasar eklenince arabayı hiç satamam . Ama Uzun yıllar kullansaydım kaskodan yaptırırdım .
Kemal Bey merhabalar, geçmiş olsun dileklerimi sunarak bir sorum olacak müsaadenizle? kaskonuz var anladığım kadarıyla, neden kaskodan yaptırmadınız? ki büyük ihtimalle aracı perte çıkartacaklardı ve ikinci el piyasası kötü dediğiniz aracı satmış olurdunuz bir nevi. Küçük bir pazarlık ve piyasa araştırmasıyla 1-2bin altına ücretini alırsınız en kötü. Çok yanlış yerden yaklaşmış olabilirim hata ettiysem kusura bakmayın.
Çok sağolun
Söyledikleriniz çok mantıklı ben kasko firmamı arayıp durumu sorduğumda aracın pert olacak durumda olmadığını ağır hasar kayıtlı görüneceğini söylediler ben onlara güvenmeyip bu işler ile uğraşan bir arkadaşıma da sorduğumda benzer bir cevap aldım. pert olsa hemen verirdim ama beklediğim gibi olmadı bende kaskoyu delmek yerine cebimden ödedim .
Bu arada ustam yarın aracı teslim alacağımı söyledi . 1 2 hafta test edip satış işlemini yapacağım .
Konu Puntocu kemal tarafından (27/06/2017 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri