Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Multijetlerde tirgier zincirli sistemdir. aracınızın km çok düşük. Bu km zincire hiç bişi olmaz. BU kayış değilki durduğu zaman ömrü tükensin. 150000 km devam aldırış etmeyin. Şanzıman kaçağı içinde bence lifte kaldırıp baktırın terleme ise devam. ne zaman debriyaj seti değişirse o zaman yapılır. Onun dışında fren gidroliğini değiştirebilirsiniz.

Bazen para almak için gereksiz kişiler bu şekilde konuşur hele birde sizde aracın başında biraz evham yapar pinpirikli gözükürseniz resmen yolunacak kaz durumunda bakarlar.
sağolun hocam içimi rahatlattınız.. bende servise dedim zaten millet 15000 km lerde değişiyor diye dedim olmaz dedi 5 yıl olmuş değişmeli .. inanmadım zaten evet biraz pimpirikliyim aynen hocam araba konusunda açıkçası .

vites geçişlerinde bir sertleşme vs yok hissetmedim sadece geri vitese bazen geçerken garc diye ses geliyor gerçi bu alındığından beri var alakası yoktur birde soğuklarda biraz daha kemikliydi şimdi havalar ısındı tereyağ gibi geçiyor maşallah ..

fakat bu 5. kapak dediği yer neresidir bulamadım nettede aradım bilgi bulamadım ..

fren hidroliği olarak ne almamı tavsiye edersiniz ?
ayrıca bizim arabanın direksiyonu elektirkli değilmiydi onun yağı değişiyormuki ?

son bir şey daha bu sabah servise giderken arabamın sağırlaştığını fark etttim eskisi gibi koltuğa yapıştırmıyor sanki yani şöyle diyim otopark çıkısında hafif tümsek var demirden kapının rayı orada takıldım normal de aynı şekilde geçebiliyordum bugun olmadı mesela düne kadar öyle bir sorun yaşamamıştım hiç ..

arabayı genel de düşük devirde kullandık ondan olurmu bu olay ? 50 60 km deyken vitesi mesela 4 e kadar atıyorum biraz devir düşüyor 1 senedir böyle kullandım .yakıtı daha az yaksın diye yanlış yaptık galiba. hatta arada boşa vs de attım ara ara kasislere vs geçerken rahat geçmek için aslında yanlışta yaptık.
bunlarla alakası olabilirmi ? hantallaşması acaba yada sebep ne olabilir .. birde şu var önceden varmıydı öylemiydi bilmiyorum ama araba çabuk boğuluyor mesela 2000 devri geçince 2. 3. vitesler de normal mi yada 1. den 2 . vitese geçene kadar bastığım sürede 2000 devri biraz aşıyor . normal de olabilir çünkü müzik vs den duymamışımdır belkide yeni fark ettim 1 2 haftadır ?

ayrıca yakıtımı hep opetten aldım euro disel olarak . sanki iyi bir yakıt değil gibi geliyor bana .. bu saydıklarımın bunlarla ilgisi olabilirmi ?
ve 1.3 75 aracım için hangi yakıtı önerirsiniz bana ?

son olarak birde yakıt doluluğu olarak genel ya yarım depo yada çeyrek ve azıcıık çeyrek üstü depo kullandık oran olarak bunların bir sorun teşkil etme olasılığı varmı ?

biraz fazla oldu kusuruma bakmayın lütfen hocam. cevap verirseniz sevinirim bu konular hakkında