Bende de biri o sekilde idi sonra tamamen gitti, bir sure sonra 2.si de gitti..
Degistirmek icin teybi soktum..
Arabam 2011 model multijet kalorifer klima kısmındaki ışıklar yanmıyor akşam olunca ışıkları yaktığım zaman sadece o kısımdaki ışıklar yanmıyor neresine bakmam lazım. Sigorta gibi basit bir yer ise hemen yapayım dedim de. Değilse teyibi sökmek lazım.
Bende de biri o sekilde idi sonra tamamen gitti, bir sure sonra 2.si de gitti..
Degistirmek icin teybi soktum..
Benim de tek tarafı yanmıyor. Değiştirmek içinde kimse yanaşmadı. Diğeri de patlarsa o zaman değiştirelim dediler![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
sıkıntılı bir durum. sadece teybi sökmekte işe yaramıyor. ön konsol kısmını tamamen çıkarmak gerekiyor. iki kişi epey uğraşmıştım.
On konsol derken?
Kimisi kumanda tuslarini cikarip paneli cikartiyor ama ben elearn de bulunan tarife gore yapmistim..
Bu da benim linea...
![]()
kumanda tuşu çıkmıyor. benimki aktive model. teybi ve çerçeveyi söktüm ama kalorifer düğmelerinin olduğu paneli söküp ayıramadım. anca arasını olduğu yerde ayırıp parmağımı sokarak kargo burnuyla ulaşabildim lambalara. baya bi sıkıntı çektim. kumanda paneli nasıl ordan ayrılıyor onuda bulabilmiş değilim youtube da.
Ben de ic hava sirkulasyon mekanik, ondan dolayi on paneli cikaramadim.. ama soken sokuyor... Hatta o 3 yuvarlagi bile degistiriyorlar )))
Elearn tarie arkadan lamba soketini cikariyordu
. On paneli sokmeden.. oyle devam ettim ben de..
![]()
işte o alttaki beyaz olan plastik parçayı yerinden söküp ayıramadım. biyerden tutuyor ama nerden olduğunu bulamadım.
Burda altta 2 vidasi var...
Kapak var ise, once kapak...
Bende yoktu da...
![]()
Konu timbaz tarafından (06/03/2017 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
kapak bende var ama baya zorladım ama elimde kalır diyede yüklenmedim. bidahakine kırılsada açmaya çalışırım artık.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim uygun zamanda yapacağım birde bu kısıma kaç ampul gidiyor benim bildiğim t5 dipsiz ampul. Hem bunu hemde arka plakalı ampulleri biri patlak onu değişcem inşallah akmaya gittimi 2sini bir alır değiştiririm.
Sol ustteki kalorifer ve cakmaklik.. toplamda 16-17mm gibi.. 5mm cap gibi..
sagdaki plaka..
Bendede yanmıyor ora inşallah bende açıp değiştirebilirim ampulü
Eli bu islere biraz yatkin olan degistirir bence. Teybi soktukten sonra kalorifer dugmelerinin oldugu kisim sokilurken birden fazla tirnak var. Onlar biraz sikinti. Kirilan oluyor mutlaka. Ama cok tirnak oldugunicin kirilanlar sikinti yaratmiyor.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elearn tarifi puntoda linea da ayni.. on panel sokmeden.. arkadan lamba soketini cikararak..
![]()
Yarın ben de girişicem bu işe,bir tanesi yanmıyor.T5 Ampulleri netten 10 tanesi 15₺ ya aldım kargo dahil.Teybi,kızağı falan sökmüşlüğüm var ama elim pek yatkın değil.Küçükken elimize alet ,edevat vermemişler.
Biraz zaman alacak ama denicem,elearne de bakıp takarım herhalde.
çok zor gibi görünsede öğrendikten sonra kolay geliyor hepsinde olduğu gibi. iki kişi beyaz plastiği ayırmadan araya parmaklarımızı ite kaka yapmıştık. en alttaki plastik kapağın altında vida olduğunu sonradan öğrendim. üstleri açtıktan sonra en kolay yerde tökezlemişiz. sanada kolay gelsin.
Hazır ampülleri yenilerken led kullanılsa sanki daha canlı aydınlatma sağlanırdı.
Photon Photon T5 Can-Bus 1,2Watt Gösterge Led 6000K İkili Fiyatı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri