17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Kalorifer Sorunu - Araç Isınmıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/01/2011
    Mesajlar
    8.420
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

    Standart Cevap: Kalorifer Sorunu - Araç Isınmıyor

    termostat büyük ihtimal. arkadaşların dediği gibi petek de tıkalı olabilir ama petek tıkalı olsa içeri su girişi olur o biraz daha bariz kendini belli eder. ikisi de başıma geldi. megane coupe aracımın termostatının içini boşaltmışlardı araba ısınmıyordu ama şehir içine girince dur kalk yapınca hararet aniden artıyordu. petek tıkanıklığı olayını da lada samara aracımda yaşadım aracın içine sıcak su gelip duman çıkıyordu. ( sıcak suyun dumanı ) samara nın parçaları ucuz olduğu için direk parçayı değiştirip halletmiştim.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Kalorifer sorunu
    igny tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06/04/2016, 09:59
  2. Kalorifer sorunu
    TaYFuN tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 21/03/2013, 09:58
  3. kalorifer sorunu
    nurullah0435 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 04/12/2012, 22:47
  4. Kalorifer sorunu !
    Kerasus tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 27/12/2010, 01:24
  5. Kalorifer sorunu...
    _SnooP_ tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 21/01/2009, 15:03

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com