Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Airbag şişmesi

Ayhan Hızarcı
    Han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 123

Standart Cevap: Airbag şişmesi

Alıntı nihat namuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İzmit Efsane fiat yetkili servisine gittim. Airbag şişmesini Foto çekip merkeze ilettiler. 1 hafta gibi bir sürede cevap gelir diyorlar.
    Ancak; araç 2006 model olduğu için red edilebilirmiş diyorlar. 2006 olupta bu yıl içerisinde değişim yaptıran varmı?
    geçen hafta bende servise gittim aracım 2006 model foto çekip servise ilettiler sabah erken gitmiştim aynı gün saat 16:00 sularında aradılar 10 yaşı geçtiği için iyi niyet kapsamına girmiyor yardımcı olamıyoruz gibi bişiler söledi ücretli değişim yaptırmak istersemde 4700 tl cikmiş.sonra başka servise gittim onlarda şasi no dan sorguladılar başka serviste kayıt açıldığı için kayıt açamıyoruz açsak bile aynı sonuç gelir dediler fiat'mesaj attım ilgilenip geri dönende olmadı arabaları 10 yılı geçince çöpe atıcaz artık yapıcak bişey yok.

ferhat sasmaz
    turboferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

2 gün önce atasehir birmota basvurdum. 2099 120.000 servis bakimli.. bugun onay geldi , atasehir birmot calisanlari cok ilgili ve alakali.. dogr servislerden sonra gordugunuz ilgile alisamiyosunuz hepsine cok tesekkur ediyorum..

süleyman Ş
    General edll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    TR
    Edilen teşekkür: 834

Alıntı nihat namuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen Hafta Airbag şişmesi için Genel Merkezden olumsuz cevap geldi. 2006 Model olduğu için 10 yaş üstü araçlarda destek vermiyorlarmış. 99 model palio da bile böyle sorun yokken Puntolarda böyle kronik sorunlar çıkmazı FİAt'a hiç yakışmıyor. Maden fiat 10 yıldan sonra kendi arabalarını tanımoyar. Bende araçtaki ön ve arkada bulunan fiat logolarını kapatıyorum. Facebook taki 5600 üyesi bulunan Fiat punto grubumuzda yayınladığım bu fotoları burayada koyuyorum.

Punto TR | Grande Punto TR
    benim öyle bir sorunum olmadı ama aracı yeni aldım kontrol ettirmek istiyorum dediğimde servisin kazık fiyatlar çekmesinden sonra fiyat logolarını ozaman kapatmıştım.Ha etkisi olurmu, en azından fiyat yazısını görüp küfrederek günaha girmiyorum artık

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Alıntı cavalier79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki kabarma bu seviyede 2006 model.
    Merhaba aracınız sanırım emotion donanım gövde rengi bej aynı ürün ve rengi temin edebildiler mi yoksa siyah mı taktılar ?

HALİL h@lil
    halilimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 310

Sismeden dolayi basvuru yapmistim az once aradilar degisim kabul edilmis. Parca bekleniyor. Yalniz konustugum kisi fiatin parca sokuldukten sonra disaridan bir mudale sonucu sismis olmasi durumunda ucret talep edilebilecegini yazildigini soyluyor. Tabiki bende dusaridan bir mudahale airbag i patlatir sisme disaridan bir mudahaleyle mi olur diye cikistim. Yazan bu dedi bende tamam dedim parca bekliyorum.

çağlar karkın
    karkin59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar airbag şişmesınden dolayı basvuruda bulunmustum aracım 2007 model ümidimi kesmiştim aracım 10 yasına girecegı ıcın ama kabul edilmiş sayenızde.servis tekirdağ haliç oto özellikle servıs kabulde serkan bey cok ilgili cıty modu ıcınde cok ılgılenmıstı kesınlıkle tavsiye edıyorum tekırdga da bulunanlar için. hepınıze teşekkür ediyorum
    Konu karkin59 tarafından (27/12/2016 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.

HALİL h@lil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Araci teslim aldim arkadaslar yalniz gogus tam oturmamis sol taraf sifir baslayip cama dogru yarim cm kadar yukari yukselerek gidiyor. Ayni zamanda direksiyondan plastik surtme sesi geliyor. Birde kolcagim tas gibiydi araca bindim bir baktim kolcak sallaniyor biz dokunmadik diyorlar bide sallanmasi normal mi sizce diyorum normal diyor deli edecekler insani

Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

Alıntı halilimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araci teslim aldim arkadaslar yalniz gogus tam oturmamis sol taraf sifir baslayip cama dogru yarim cm kadar yukari yukselerek gidiyor. Ayni zamanda direksiyondan plastik surtme sesi geliyor. Birde kolcagim tas gibiydi araca bindim bir baktim kolcak sallaniyor biz dokunmadik diyorlar bide sallanmasi normal mi sizce diyorum normal diyor deli edecekler insani
    Bu kötü haber yarın birgün benimkide değişecek umarım şikayetleriniz giderilir.

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...

Zafer Han
    Ezeldenberi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    Evo 1.3 ss 75bg
    Edilen teşekkür: 617

Halil direksiyondan gelen ses için ve göğüste ki soruna servis ne kılıf uyduruyor. Bence göğüs montajı yaparken o kolçağın üstüne kesinlikle hem oturmuş hemde abanmışlardır.

HALİL h@lil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halil direksiyondan gelen ses için ve göğüste ki soruna servis ne kılıf uyduruyor. Bence göğüs montajı yaparken o kolçağın üstüne kesinlikle hem oturmuş hemde abanmışlardır.
    Gogus kismini yarin fotolarim abi atarim buraya cok goze batmiyor kimse fark etmez ama benim gozum takiliyor bozuk yollarda test ettim hic ses yok. Bu yuzden hic dokundurtmayim diyorum. Kolcakdan dolayi kavga ettik zaten biz dokunmadik diyorlar bende yuklenmissiniz icten plastigi ezmisiniz dedim ama biz bisi yapmadik diyorlar eve gelince fark ettim cakmakligi sokmusler vede yerine takmamislar oyle sokuvermisler. Kendim eksiklikleri gidercektim ama yarin sabah merkeze sikayet etcem hicbirseye dokunmadan baska servise gostercem. O ustayida ozellikle sikayet etcem kolcak hafif sallanir diyor bide bu normal diyor sinirden koladim aracin yanindan gozum gormesin kaybol etrafimdan dedim tam sobalik bunlar. Araci biraz kullandiktan sonra el frenin de ayari bozulmus sanirsam bunlar el frenini ve onu cevreleyen plastik aksamida sokmusler aksamustu aldigimdan inceleyemedim yarin iyice bakicam. Direksiyon degilde sinyal kollarinin oldugu plastik aksami cok kotu takmislar tam bir emanet vede iyi oturtmadilar heralde plastik plastige surtuyor fiyakliyor surekli onu test ederken fatk ettim. Cokcem ustlerine asla birakmam bole.
    Konu halilimo tarafından (27/12/2016 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123