kardeş resimler açılmıyor. Eğer ki kabarıklık, şişme ve airbag belirginleşmişse çizgileri normal değildir. Bence hem servise uğra hem müşteri hizmetlerinden dosya açtır. Ben parça bekliyorum değişecek Allah'ın izniyle.
arkadaşlar konu başlığını görünce normal gorduğüm airbaglerımın anormal oldugunu düşünmeye başladım bende. yolcu airbag normalden yüksek duruyo ve izleri çok belli. fotoda ne kadar görünüyor bılmıyorum ama bende bi ugramalı mıyım servise sizce ? teşekkür ederim.Eklenti 34298Eklenti 34299
kardeş resimler açılmıyor. Eğer ki kabarıklık, şişme ve airbag belirginleşmişse çizgileri normal değildir. Bence hem servise uğra hem müşteri hizmetlerinden dosya açtır. Ben parça bekliyorum değişecek Allah'ın izniyle.
evet baya belırgın ben normal oldugunu düşünüyordum ama konuyu gorunce anormallık oldugunu dusundum. en yakın zamanda baska bır punto ile karsılastırcam ve servıse ugrayacam teşekkur ederım. sizinde gözünüz aydın güle güle kullanın inş![]()
Eklenti 34300
Benimki de bukadar şişmişti. Gecen kucuk bir is icin servise ugradim ugramisken airbag sanki şişiyor bunu nasil çözebiliriz dedim. Sagolsunlar fotoğraf çekip kayit actilar 3 gun sonra ücretsiz degisim onaylandi diye aradilar. Suan parca bekliyoruz islem tamamlaninca paylasimda bulunacağım. Arabam servis bakimli degil ama ysrdimci oldular sağolsunlar.
Çok şanslısınız , Asıl merak ettiğim değişim sırasındaki işçilik , Trim gibi seslerim yok benim ama değişimi özensiz yaparlarsa çok canım yanar, bu sebeple Feyzullah bey işlem sonrası yorumunuz önemli , Hangi servisti bu arada
Benimde ayni sekilde duzgun iscilik olur mu diye tereddutteyim hic ses suan icin
Edirne özakıncı servis. İşçilikte sorun olacağını düşünmüyorum özakıncı müşteri memnuniyetini önceleyen bir servis. Kaldıki sorun olsa bile yapılan işin garantisi var düzeltilir.
Arkadaşlar bu gün aracımı teslim aldım. Fiat' a teşekkür ediyorum. Güzel bir şekilde iç- dış yıkayıp sorunsuz bir şekilde teslim ettiler.
Güle Güle kullanın hayırlı olsun
Merhaba.. airbag şişmesi benim araç tada var 2006 gp yırtılmadan değiştirmediler.
Bununla ilgili evrak varsa bana gönderirmisin? Fiat bunları bu şekilde değiştiriyor diye bende servise gideyim.
nihatnamuk@hotmail.com Bu adrese gönderirsen sevinirim.
Veya izmitte airbag şişmesi veya yırtılması sonucu değişim yaptıran varmı.
Nihat kardes bana evrak vermediler teslimatta
Var![]()
Bugün İzmit Efsane fiat yetkili servisine gittim. Airbag şişmesini Foto çekip merkeze ilettiler. 1 hafta gibi bir sürede cevap gelir diyorlar.
Ancak; araç 2006 model olduğu için red edilebilirmiş diyorlar. 2006 olupta bu yıl içerisinde değişim yaptıran varmı?
Geçen Hafta Airbag şişmesi için Genel Merkezden olumsuz cevap geldi. 2006 Model olduğu için 10 yaş üstü araçlarda destek vermiyorlarmış. 99 model palio da bile böyle sorun yokken Puntolarda böyle kronik sorunlar çıkmazı FİAt'a hiç yakışmıyor. Maden fiat 10 yıldan sonra kendi arabalarını tanımoyar. Bende araçtaki ön ve arkada bulunan fiat logolarını kapatıyorum. Facebook taki 5600 üyesi bulunan Fiat punto grubumuzda yayınladığım bu fotoları burayada koyuyorum.
Punto TR | Grande Punto TR
Konu nihat namuk tarafından (19/12/2016 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri