Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracınıza yazılım sonrası meydana gelen hem mekanik hemde elektronik sorunlar.
Aracın km kaç? Ve yazılım sonrası kaç km yaptınız ? Yakıtı genellikle nereden alıyorsunuz.

1- Hava akış metre, egr ve tüm sensörlerin temizliğini yaptırınız ve değerlerini ölçtürünüz.
2 ve 3 çok büyük ihtimalle enjektörler sökülüp revizyon veya değişim. Artı akslar kontrol edilmeli diye düşünüyorum.
Hocam öncelikle teşekkürler.Aracım 155bin KM'de yaklaşık olarak 15bin KM'dir yazılımlı olarak kullanıyorum.Yakıtı düzenle olarak Ankara Yenimahalledeki OPET'ten alıyorum.

Hocam enjektör temizliyicileri tavsiye edermisiniz daha hiç kullanmadım ?

Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sarsıntılı çalışmaya motor kulaklarınında sebebiyet verdiğini biliyorum daha yeni biri kırık diğeri yırtılmış şekilde değişimi yapıldı üst iki kulağında ve zafer abininde dediği gibi akslar ve tüm sensörleriniz + özellikle dizelse turbo basınç sensörüydü yanılmıyorsam bunada baktırın derim

son olarak frenle alakalı sorununuzu varsa bence bi mekanikçide tekrar kontrol edin balata ve diski hangi marka kullandınız?
Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım.

Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu konu yakın zamanda yaşandı ve çözümü enjektörler;
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...sallamasi.html
Teşekkürler hocam.

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sorunların yazılımla uzaktan yakından alakası yok iciniZ rahat olsun.

1. İlk olarak map sensoru temİZliği sonrasında turbo basıncı ve enjektör kontrolü gerekir. Aracınızın km önemli.

2. Aracın frene bastığınızda verdiği titreme disk yada balata dan kaynaklı olabilir balata tutucusunda boşluk olabilir. Araç yükte iken kafa sallaması motorun güç basıncında enjektörlerin düzgün mazot vermeyerek motoru tekletttirmesinden kaynaklanabilir. Motor kulakları da yırtık kopma varsada buda erken olablir.

3. Araç ilk marş alışta soğuk havalarda yağlanma olası ya kadar vuruntulu gibi çalışır. Bu ses geçen kısa gore fazla ise yağ değişimi gerekebilir. Yağ değişimi çözüm olmazsa buda enjektor sorunu olablir.

Tabi bu dediklerimiz hep varsayım. Aracın km önemli 120000km fazla ise enjektörlerinsokulup kontrolü kalibre ayarı yaptırmanız aslında sizin için iyi olur.

Hocam öncelikle teşekkürler , enjektör temizliyicileri tavsiye edermisiniz , henüz hiç kullanmadım.