Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aldığınız ara. 1.3 multijet ve Klima için harici desteklli elektirkli motor yok. Klima calışırken tüm fanlar calışır artı klima komprösörüde devreye girer ve ses yapar. Maalesef aldığınız araç B sınıfı bir araç ses yalıtımı olsun diğer özellikler zayıf. Siz bu ses ve diğer konuları çok takıntı haline getiryorsunuz. Bdnce sizin acilen C sınıfı bir araca geçmeniz lazım. Fıat ın sorunları daha doğrusu B sınıfı araçların sorunu bitmez. Birde siz bu şekilde aracın her parçasını değiştirirseniz ve sürekli ustanın elinde olursa 2 seneye kalmaz bu araç laçka olur.

Şunu anlamadım b sınıfı olunca araçlara ses gelme hakkımı olur? bence bu düşünce yanlış.mersedes veya bir c sınıfı arac konforu beklemiyorum zaten.bunun yanında ustaya araca veridikten sonra ve bu yetkili servis bile olsa, aracı kontrol ederim evde.onarım sırasında elimden geldiği kadar karşıdan takip ederim.zaten belirli noktalar da dikatli olması önemlidir.ve hangi civata veya somun olursa olsun fabrika verilerine göre torkla sıktırırım.tabiki söktak iyi degil ama sorunları en az yıpranma ile cözmeye calışıyorum bu yüzden biraz fazla uğraşıyorum. Fark burdan geliyor galiba.neyse yorumunuz sizin düşünceniz banada saygı duymak düşer.yinede teşekkürler.