bahsettiğiniz normal plakalık ise vidaları olması lazım söküp içinden plakayı alıyorsunuz.
arkadaşlar plakayı etrafındaki siyah kısmı tiner ile silip, çevresiz direk çift taraflı bantlayıp silikon sürüp yapıştırmayı düşünüyorum.ancak bu çerçeve içinden plaka çıkmıyor. Nasıl çıkarabilirim plakayı yamultmadan..
Konu ORS15 tarafından (04/05/2016 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
bahsettiğiniz normal plakalık ise vidaları olması lazım söküp içinden plakayı alıyorsunuz.
Alt cervede iki tane plakayi sabitleyen sonradan takilan plastik kulaklar var.Plakayi ice dogru hafif bastirip o kulaklari tornavida ile alttan cikartin. Plaka elinize gelir. Cerceveninde plakanin altinda iki tane vidasi var. Eger cerceveyi bir daha kullanmayacaksaniz kirin. Plakayi bantla yapistirmanizi tavsiye etmem dusebilir. En kucuk darbede birakir kendini. Sag ve soldan vidalayin.
Cift taraflı bant ve slikon kullanıcam düşmez sanırım.forumda yapan yok mu acaba..
Bu aksesuarcıların kullandığı siyah bir yapıştırıcı var. Tam olarak bilmiyorum. Ondan kullanın sadece. Ama bir gün süre kadarda bantla sabitleyin hiçbirşey olmaz. Vidalarsaniz yapıştırmanın bir esprisi kalmaz.
Sent my iPhone using
Sizin sorduğunuz uygulamayı ben yaptırdım hocam. Çerçeveyi kullanmayacağım için kırdırdım. Akabinde plakanın etrafındaki siyah çizgileri tinerle silip plakanın arkasına çift taraflı 4 adet bant ve silikon uygulanarak yapıştırıldı. Hatta sormuştum yapan çocuğa düşmesin diye çocukta olur mu abi öyle şey istersen çıkarmayı bir dene demişti. Hakkaten yapıştıktan sonra çıkarmak biraz güç ister. Ben geçen yaz yaptırdım şuana kadar bir sıkıntım olmadı.
arkadaşlar plakaları söktüm biraz asılanınca söküldü, geçmeliymiş zatendün akşam aseton ile kenarlarındaki siyahlıkları temizledim. Birde silikon ve kâğıt bant aldım, zaten evde çift taraflı bant da vardı. Daha önce kullanmıştım baya güçlü idi. bugün çift taraflı bant ve silikon ile yapıştırmaktı düşünüyorum. Silikon sista aldım nasıl sizce iyi yapıştırır mı .oradaki çalışan kişi abi işini rahat görür dedi.
arkadaşım silikon yapma sonra sökülmüyor dedi. bu yüzden karasız kaldım.
Sökülmez diye bir şey yok saç kurutma yada fön makinası ile ısıtıp çok rahat hafif hafif asılarak sökülüyor. Ayrıca çift taraflı bant kesinlikle kağıt olmamalı siyaf olanlardan kullanımalı. Silikon genelde siyah dayson çok iyi yapıştırıyor. benn siyah dayson kullanıyorum her zaman yapışma özelliği çok iyi.
Arkadaşlar, sista silikon ile plakaları yapıştırdım şuan 26 saat oldu.bunun kuruma süresi nedir.ne kadar daha beklemeliyim
Sista nin hangi urunu? Ambalajda kuruma suresi yazmasi gerekir, 1 saatte kuruyan da var, 12 saatte de...
yapistirma icin ise 26 saate kurumus olmasi gerekir...
keşke sadece çift taraflı bant ile yapıştırsaydınız yeterliydi
benim vosvosta 4 yıl değil düşmek sökmeye sökülmüyodu plaka o kadar sağlam
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri