ince kesin bir bıcak ile plakanın alt veya ust tarafından ufak ufak silikonu keserek plakaya zarar vermenden cıkartabilirsin. işin zor cok dikkat etmen lazım
Arkadaşlar merhaba aracımın plakalarını serviste siyah silikonla yapıştırmışlar fakat silikonu eşit dağıtmadıkları için bombeli bir şekilde yapıştırmışlar.Şimdi ben plakayı çıkartıp silikonları kazıyıp duzgun bir şekilde kendim yapıştımak istiyorum fakat sorum şu acaba plakaya zarar wermeden siikondan ayırabilirmiyim? tampondaki ve plakadaki silikon kalıntılarını nasıl çıkartabilirm
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
ince kesin bir bıcak ile plakanın alt veya ust tarafından ufak ufak silikonu keserek plakaya zarar vermenden cıkartabilirsin. işin zor cok dikkat etmen lazım
benimde başıma geldi aynen bıçakla yada falçata ile..
Misina ipi ile kesebilirsin,hem tampon hemde plakan zarar görmez kardeşim...
Valla bendeki silikonun dandikliğimidir yoksa evonun plakalık kısmının yüzeyinin tırtıklı olmasından mıdır nedir çektimmi anında geliyo plakada iz miz kalmıyor. hatta ilk seferde yanlış taktım kurumadan sabunlu ıslak mendille sildim çıktı. Ya çok dandik silikon yada yüzey tutmuyor. Plakadan kolay cıkıyor ama silikon.
en güzeli geniş başlı beyaz renk vida ile yapıştırmadan tutturmak.
Servis hayret neden plakalık takmamış,reklamlı plakalıkları basıyorlar normalde.
bende siyah folyo yapıcam ama plakayı çıkarmak beni korkuttuğu iiçin erteliyorum..![]()
TSİ Jetta.
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
Bende spoyleri taktırmaya gittiğimde hem çift taraflı bant hem siyah silikon ile monte ettiler. Şimdi spoylerin köşeler biraz havada duruyor. Sökmek istesem tavana yapışan silikonu boyaya zarar vermeden sökebilirmiyimsizce.
oto camcının birinden rica et 2 dk da sorunsuz çıkarsınlar plakayı.
Grey Goose ...
Bir önceki araçta benimde başıma gelmişti,ancak tamamı çıkmıyor. t bıçağıyla kazıdım bende ancak az da olsa bi bölgede fazlalık oluşmuştu. Bence silikonla,çift taraflı bantla hiç uğraşmayın alın elinize bi şarjlı ince küçük vidalarla 2 tane bi sağa bi sola vida atın işiniz sağlam olsun ben puntoya öyle yaptım.
silikon mastik sökülür değilmi akvaryum için kullanılan çeşidi ?
bi gün sökmek için ihtiyacım olacak güzel bir bilgi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri