Isıtarak çıkartabilirsin. ısındığı zaman slikon yumuşar ve çıkar.
MRb arkadaşlar belki daha önce yapan vardır diye size danışmak istedim..Acaba silikonla yapıştırılan kapı kolu, cam çıtalarını boyaya zarar vermeden ve kolayca nasıl çıkarabilirim? Zor olsa da olurYeterki boyaya zarar vermesin
![]()
![]()
Isıtarak çıkartabilirsin. ısındığı zaman slikon yumuşar ve çıkar.
valla eğer avrupa silikon kullandıysan hiç şansın yok ama
yerli silikonsa belki ısıtarak çıkarabilirsin
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aracı 2.el aldım o yüzden bi fikrim yok ne ile yapıştırıldığı hakkındaısıtılarak cıkarabilirsin dediler ama boyanın üstünde yinede kalıntı bırakıomuş ve onu çıkarırken boyaya zarar verebilirmiş. silikon çıkarıcı çözeltiler var fakat açıklamalarında boyaya zarar verip vermediği yazmıyor. o yüzden onlarada güvenemiyorum.. cevaplarınız için tşkr ederim..
silikon çözeltiden ben kullandım boyaya zarar vermiyor zaten fırçası var onunla silokonlu kalan kısımlara sürüyorsun yarım saat kadar bekliyorsun.sonra dökülüyor zaten.aklında bulunsun silikonlu bir şeyi sökmek için yapıştığı yerden en etkili yöntem misina ipidir.misinayı testere gibi kullandınmı ayırıyor yapışkanlı yuzeyden
sıcak su dökmeni öneririm ince ince sıcak suyu dök gezdirerek kolay çıkar..
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. yarın uygulamayı yapıcam..
Uygulamayı yaptınız mı? sonuç nedir acaba?
arabasına uyduruk kromaj çıta taktıran mı kabahatli, o çıtaları silikonla yapıştıran usta mı?
iyi yapışmışsa sıcak su falan hikaye dostum... dua et silikon dandik ve iyi yapışmamış olsun.
güzel durmasına duruyor tabi ama kurtulmak istediğinde sorun yaratıyor. ben aracın orjinalliğinin bozulmasına özellikle de bu tip orjinalliğe dönmenin sorunlu olduğu uygulamalara kökten karşıyım![]()
Hepsiburada.com : Macota Ts400 Silikon Çıkarıcı Sprey 400 Ml. 0420208 Made in Italy | Oto Aksesuar
konu bayağa eskide kaldı ama böyle bi ürün gözüme takıldı, paylaşayım dedim.
Kardeşim aracın hayırlı olsun eski sahibi ile merabamız olmuştu
Kayseriye gelmişti ışıklarda biraz muhabet ettik (yaklaşık 70sn. )
çıtalarını beğenmiştim güzel uygulanmıştı
Ustalara pek aldanma çoğu yerde çoğu zaman kendi işine geldikleri şeyler
onlar için doğrudur. Sen sıcak suyunu hazırla misina ipini hazırla ve işe
koyul![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri