Halil bey,
Çarşamba için cevizlibag fırat otodan randevu aldım. Bu sorunun detaylı incelenmesi için 150tl+kdv istediler. Sizin onereceginiz bir yetkili servis var mıdır? Yoksa çarşamba fırat otoya teslim edeyim mi aracı?
Halil bey,
Çarşamba için cevizlibag fırat otodan randevu aldım. Bu sorunun detaylı incelenmesi için 150tl+kdv istediler. Sizin onereceginiz bir yetkili servis var mıdır? Yoksa çarşamba fırat otoya teslim edeyim mi aracı?
Malesef istanbulda yasamiyorum. Gideceginiz yerin ismini bi forumda ve sikayet varda bakin cunku fiat tin her yetkili servisi yetkili servis olmuyor. İyi olan bir yere goturun. Benim aklima gelen gomleklerde cizik olmasi buradanda sizinti oluyor olabilir. Aracin sanziman yagini kontrol edin bi degisiklik var mi altta kacak varmiydi. Aracta duman gibi seyler var mi?
Şanzıman yağı aracı ilk aldığım günkü seviyede. Duman hava soguk olduğunda isinana kadar çok az beyaz renkte oluyor.. Ben internetten yetkili servis arastirayim en iyisi..
Erhan usta da aklımda olsun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ama yetkili servisten biri sıkıntı yok demediği sürece içim rahat etmeyecek..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri