Rica ederim Erdem Bey. Daha önce forumda "aracınızı sürekli city modunda kullanıyor musunuz?" gibi bir başlıkla konu açtığınızı hatırlıyorum. Ben oraya da city modunu çok gerekli görmediğimi zaten aracın direksiyonun diğer marka birçok araçtan daha yumuşak olduğunu, sadece park ederken o da çok nadir kullandığımı yazmıştım
Tabi, oraya yorum yazan birçok arkadaşımız da hiç unutmuyorum; "Fiat böyle bir nimet sunmuş neden kullanmayayım ki?", "ben hep açık tutuyorum, hiç kapatmıyorum zaten", bazen açık bazen kapalı konumda kullanan arkadaşlara da "ne yani parmağını hep o düğmenin üzerinde mi tutuyorsun?", "city modu 30-40 km. hıza ulaştığında otomatik devreden çıkıyor zaten o yüzden kapatmaya gerek yok", "city modu arızasının city modunu sürekli açık tutmakla ya da kullanmamakla bir ilgisi yok" şeklinde cümleler kurmuşlardı![]()
Merak etmekte de haklısınız Erdem Bey. Neticede bizim araçlarımız için sözde "kronik" bir arıza bu. Üstelik de Fiat tarafından "iyi niyet garantisi" vs. gibi başlıklarda karşılanmadığı takdirde de yenisi oldukça yüksek tutarlı bir malzemeEvet, umarım aynı uyarıyı yeniden almazsınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri